хочу сюди!
 

Людмила

49 років, риби, познайомиться з хлопцем у віці 46-60 років

Народження нового авторитарного режиму не бачать тільки страуси

Нардеп Батенко вирішив покинути «БПП» через репресії
Соня Войченко 31 жовтня 2015, 14:3Нардеп Батенко вирішив покинути «БПП» через репресії


Про це нардеп написав у своєму блозі у соцмережі. Новину передає "Преса України". 
Народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенко" Тарас Батенко повідомив про свій вихід із партії, пояснивши, що це так званий знак протесту у зв'язку з початком політичних репресій в країні.

"Заявляю про свій вихід з депутатської фракції БПП в знак протесту з приводу початку політичних репресій в країні. Я виховувався на вчинках плеяди шістдесятників і дисидентів, покоління, яке завжди критично ставився до узурпації влади ким-небудь. Узурпація починається з нехтування громадською думкою, а закінчується появою політичних в'язнів. Сьогодні владою зроблено рішучий крок до появи нової диктатури", - пише Батенко.

За його словами, таємні угоди влади з "Опозиційним блоком" можуть призвести до реставрації старого режиму.

"Закликаю демократичне суспільство України, міжнародні організації вжити всі можливі конституційні кроки для збереження держави і демократії", - наголосив політик.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, після складного голосування за законопроект про децентралізації регіонів, фракцію «Блок Петра Порошенко» вирішив покинути народний депутат Олег Мусій. 

Він написав заяву на ім'я спікера Верховної Ради Володимира Гройсмана і попросив озвучити його рішення на найближчому парламентському засіданні. 

11

Коментарі

12.11.15, 00:50

http://glavcom.ua/articles/34350.html
Мишель Терещенко: На Сумщине школа не может поменять уборщицу без разрешения Деркача
Интервью большое, но каждое слово на вес золота... Можете и здесь выставить