хочу сюди!
 

Таня

44 роки, терези, познайомиться з хлопцем у віці 44-48 років

Спростування брехні про Володимира Парасюка


Коментар Володимира Парасюка щодо броньованого автомобіля: 
"Щодо машини, на якій ми приїхали на блокаду Криму. Зробіть будь ласка репост.

Автомобіль Ford F350 передав мій друг Віталік Гошовський з Канади, який купив його за власні кошти. Ми за власний рахунок його бронювали, пофарбували та привели в належний технічний стан.

Оскільки всі добровольчі батальйони були виведені з передової, ми хотіли передати авто котрійсь з частин ЗСУ. Однак, Віталій був категорично проти через факти розкрадання канадської гуманітарної допомоги керівництвом ЗСУ. Тому ми прийняли рішення передати автомобіль бійцям-добровольцям, які неофіційно воюють на передовій, що ми власне і зробили.

На даний час хлопці на цьому авто повернулись додому на ротацію і разом зі мною поїхали на блокаду. На цьому авто вони також і повернуться назад в зону АТО.

Чому ми приїхали саме цією машиною блокувати Крим?
А тому, що за 100 метрів стоять "зелені чоловічки" з автоматами і танками, а ми кожної ночі їздимо по зоні розмежування і шукаємо можливі місця перевезення контрабанди.

Мені дивно, чому авторитетні видання ведуться на провокацію, яка не підтверджена жодними фактами і посилаються на розповіді невідомих людей.
Маю надію, що надав вичерпне пояснення щодо авто, на якому ми приїхали блокувати Крим."

https://www.youtube.com/watch?v=qZ3OpA3NrUk

7

Коментарі

125.09.15, 08:54

Добровольці зробили те, що вже давно повинна зробити влада.
ВЛАДА повинна була ЗАХИСТИТИ Крим та Донбас!
Але саме влада ПОДАРУВАЛА Крим Путіну без жодного пострілу!
І точно так же ПОДАРУВАЛА БИ і Донбасс + Харків + Одесу - але тут ВСУПЕРЕЧ планам Вальцмана виникли ДОБРОВОЛЬЦІ та ВОЛОНТЕРИ, які спасли Україну!
*** Тепер саме за СПАСІННЯ тих добровльців НИЩАТЬ!
Боюся, що наша Адміністрація президента швидко піддасться тиску великих фірм, яким важливо заробляти на контрабанді в Крим.
Думаю, що 400-500% "НАВАР" з кримського "контрабасу" \яким діляться і з Вальцманом\ - це ЗАВЕЛИКА ВТРАТА для Жидо-Бізнесу!
Тож я не здивуюсь, коли Петя "підставить" - і почне переслідувати і кримських "блокувальників".
"ПІДСТАВА" під удар Парасюка = то є ПЕРША ЛАСТІВКА!!!
Хто попаде під вінти слідуючий

    225.09.15, 11:51

    А мене ще дивує навіщо Парасюку треба згноїти овочі наших селян з Херсонщини, не пропустивши їх у Крим, яких татар він там захищає і як же треба ненавидіти наших людей з обох бокІв штучно створеного владою протистояння, щоб усе робити не на користь нашому народу і країні, а навпаки, щоб вони повиздохли, чи повтікали з України, як оті араби та інші. Ганьба!

      325.09.15, 18:31Відповідь на 2 від аналдр

      Для того щоб окупанти виздихали з голоду!

        анонім

        425.09.15, 22:48

        Брехня навкруги