Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Балога сам ще той фрукт

Досить брехати українському народу про санкції проти агресора - Балога
Юра Добряк 11 вересня 2015, 12:50
 
Досить брехати українському народу про санкції проти агресора - Балога


Новину повідомляє «Преса України».
Політик Віктор Балога жорстко прокоментував українську економічну політику щодо Російської Федерації. На думку колишнього народного депутата, антиросійські санкції запроваджені Україною проти Росії, грають на руку лише Кремлю.

На своїй сторінці в соціальній мережі Віктор Балога розмістив кілька питань до чинного президента України Петра Порошенка та керівництва Ради Національної безпеки та оборони.  

«Хочу спитати президента і його слуг з РНБО. Шановні, до яких пір будете брехати народу України про санкції проти агресора. Ви кажете, що почали запроваджувати їх з березня 2014 року. Не знаю, що ви розумієте під поняттям «санкції», але російські банки почувають себе на території України прекрасно і будь-хто може в цьому переконатися», - написав Віктор Балога.

За словами політика, російські фінансові структури й досі отримують прибутки, працюючи на території України.

Також громадський діяч дивується дивній українсько-російській економічній політиці, яку наразі проводить Київ.

«Завдяки «санкціям» ми купуємо у Росії не лише газ, а й електроенергію. «Санкції» щодо РФ змушують нас в щоденному режимі відправляти агресору фури з ковбасами, сирами і курятиною, які у нас не приймають, бо Москва сама запровадила проти нас обмеження. «Санкції» змушують українські фабрики працювати на території країни-агресора», - йдеться в повідомленні. 

Балога вважає, що нинішній владі не варто розказувати людям байки про те, як влада бореться з агресором.

«У свій час Янукович теж думав, що українці - тупе бидло, яке нічого не розуміє. Яким же було його здивування, коли виявилося, що в його казки про покращення не вірить ніхто», - зазначив Віктор Балога.

Нагадаємо, що політик Віктор Балога розкритикував голосування за законопроект про реструктуризацію валютних кредитів.

3

Коментарі