хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Саме так

Зміни в Конституцію необхідно ухвалювати на загальнонаціональному референдумі - Береза
Олена Ярмолюк 30 серпня 2015, 20:25
 263
Зміни в Конституцію необхідно ухвалювати на загальнонаціональному референдумі - Береза


Президент України провів зустріч з народними депутатами, на якій обговорив питання про зміну в Конституцію України. Проте навіть після завершення цієї зустрічі у деяких депутатів залишилися сумніви щодо справжніх причин змін, що вносяться президентом в Основний закон країни. Також у парламентаріїв з'явилося тверде переконання, що всі зміни до Конституції необхідно ухвалювати на загальнонаціональному референдумі.


Про це пише у соцмережі народний депутат Борислав Береза, новину передає «Преса України».

«Конституція – це не виключно основний закон, а ще й живий організм. Конституція повинна відповідати потребам держави. Це аксіома. За Конституцію треба голосувати відповідально, зміни повинні бути зрозумілими не тільки парламентарям, але і мільйонам українців. Після Революції Гідності ми всі на це заслуговуємо. Це також аксіома», - пише Береза.

Парламентарій зазначає, що президент України Петро Порошенко не зміг аргументувати свою точку зору, яка передбачає внесення змін у Конституцію.

«Можливо, влада веде гру з Путіним і Заходом, який йому підіграє. Можливо... Можливо, зміни повинні бути спрямовані на оптимізацію управління. Але особисто мене, як парламентарія, президент і його свита не переконали в необхідності голосувати за конституційні зміни. Це факт», - зазначає нардеп.

Також він підкреслює, що зміни до Конституції необхідно ухвалювати на загальнонаціональному референдумі.

«Так і мої виборці не вимагають підтримати зміни в Основний Закон – вони не розуміють, для чого вони потрібні. Переконаний, що зміни подібної ваги необхідно ухвалювати на загальнонаціональному референдумі – це буде відповідати духу законів України. Тому 31 серпня я не буду голосувати за запропоновані президентом зміни до Конституції, що ніяк не позначиться на моєму прагненні відстоювати інтереси України скрізь, де я можу це зробити», - резюмує Береза.

Раніше ми повідомляли: Український лідер Петро Порошенко очікує, що Верховна Рада України наступного тижня прийме в першому читанні зміни до Конституції в частині децентралізації
.

3

Коментарі