хочу сюди!
 

Людмила

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-45 років

Соціологія переконує

Українці визначили 3 головні проблеми в країні - соцопитування
Юра Бриж 30 серпня 2015, 12:41
 477
Українці визначили 3 головні проблеми в країні - соцопитування


Українці під час соціологічного опитування назвали три найголовніші проблеми України. 

Новину повідомляє «Преса України».

Соцілогічна група «Рейтинг» провела опитування у всіх регіонах України (за винятком Криму, Донецької та Луганської областей) з додатковою вибіркою в Одеській області.

Респондентів попросили визначити, які три проблеми з перерахованих у списку є найважливішими в Україні.

Згідно з результатами, для українців найстрашнішим в країні є військові дії на Донбасі. За цю проблему проголосувало 64% опитаних. Другою проблемоє в країні є корупція в державних органах. Ця проблема отримала 43% голосів. Ще 30% роспондентів вибрали проблему безробіття в країні.

Також було проведено соціологічне дослідження щодо ставлення до економічного забезпечення.

Згідно з опитуванням групи «Рейтинг», за останній рік в Україні різко зменшилася кількість громадян, готових пережити зростання цін і тарифів, якщо їхнє життя покращитися в майбутньому.

Сорок вісім відсотків опитаних готові пожертвувати демократією ради заможної економіки. Перевагу демократії віддали свої голоси лише 33% опитаних. 

У розрізі регіонів  відповіді розподілися дуже нерівномірно. Зволіли демократію 57% жителів Західної України, 28% у Центрі та на Півдні і лише 20% на Сході.

В Україні компанія TNS проводила соціологічне дослідження на визначення відсотка серед мешканців міст України, що хочуть виїхати за кордон. Показники перевищили 60 % охочих покинути нашу державу. Найбільша частка охочих зафіксована в столиці. Опитування проводилося тільки серед міських жителів.

Нагадаємо, що попередньо в Україні проводилося соціологічне опитування, яке визначило рівень патріотизму серед громадян країни. Зокрема, було визначено, що понад 80% опитаних вважають себе патріотами України.

4

Коментарі