хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Газета "Сільські вісті" №89 (19284) 18.08.2015

Іловайський котел. Хроніка зради

Не оголосили війну...не запровадили воєнний стан бодай у Донецькій  і Луганській областях...не подбали про надійне військове керівництво...І впав на голову Іловайський котел...Якраз тоді, коли генерали влаштували на Хрещатику показушний парад. Ніби задля того, аби рана була глибшою і кривавішою...

   5 серпня 2014 р. у Дніпропетровській ОДА відбулася зустріч командуючого опереативним командуванням "Південь" генерала Р.Б.Хомчака з командирами доброволтчихбатальйонів "Донбас", "Дніпро-1", "Азов", "Шахтарськ", яких штаб АТО визначив для зачистки від сепаратистів Іловайська. З участю заступника голови ОДА Г.О.Корбанаобговорювався план операції.

   10серпня - перша спроба штурму Іловайська із двох напрямків. У батальйонів "Донбас" і "Шахтарськ" були лише стрілецька зброя і дві протитанколві гармати. Комісія (ТСК ВР - Характерник+) не дістала відповіді на запитання, чому не пішли першим ешелоном підрозділи ЗСУ із важкою технікою?

   13 серпня. Приблизно 20 російських танків атакували о 4.00  30 окрему механізовану бригаду. Доповідь про це штаб АТО розцінив як паніку.

   16 серпня - нарада в селищі Урзуф з участю генерала Р.Б.Хомчака, заступника міністра внутрішніх справ С.А. Ярового і чотирьох комбатів. Намітили новий план штурму Іловайська - на 18 серпня. За півтори години штаб АТО довів нове завдання: наступати 17 серпня.

17 серпня. Батальйон "Донбас" за підтримки 6 БМП капітана Кошуби розпочав вхід до міста за відсутності інших трьох батальйонів.

   19 серпня. До операції долучився батальйон "Азов", але вийшов із бою. "Дніпро-1", приєднавшись до "Донбасу", разом визволили півміста. На підтримку прибули також батальйони "Миротворець", "Івано-Франківськ", "Херсон" та рота "Світязь". Підрозділів Збройних сил не було.

   20 серпня. Інформцентр РНБО переможно рапортував про повний контроль українськиїх силовиків над Іловайськом, що не відповідало дійсності.

21 серпня. По ділянці командного пункту  сектору Д о 4.25 завдано удар реактивними системами "Ураган" з території Росії.

   24 серпня. О 10.30 Державний кордон у напрямку Ілолвайська перетнула колона бронетехніки російської армії у складі понад 100 одиниць. Начштабу сектору Д полковник П.Д.Ремигайло відразу доповів про це начальнику штабу АТО генералу В.М.Назарову. О 12.00 про це доповіли також міністру оборони Гкелетею і начальнику Генштабу Муженку. Реакції не було. Ворог розпочав масований обстріл наших батальйонів із аритилерійських систем.

25-27 серпня. Генерал Р.Б.Хомчак запитував у штабу Операції план дій. Ненобхідно було або підсилювати батальйони, щоб розірвати кільце оточення і остаточно визволити Іловайськ, або організовано виходити із котла. Наказ повторювали один: "Триматися і чекати підмоги".

   27 серпня. Під Старобешевим російські війська спалили колону  зведеної ротної тапктичної групи 92-ї Чугуївської бригади, яка мала виручити оточених. Також знищено 4-ту роту 2-го батальйону  51-ї механізованої бригади, котру вмисунули із таким же завданням.

28 серпня. Генерали не  давали командирам оточених підрозділів  команди виходити із котла, обіцяючи бойову підтримку. 

29 серпня. З окупантами на рівні середніх командирів було домовлено про вихід о 5.45 двох наших колон ізх оточення на рубіж Многопілля - Агрономічне. Російські війська зупинили колони і тягли час . О 8.00 генерал Хомчак дав команду "Буран 555 з боєм". Дві колони за наявності кількох одиниць бронетехніки і чотирьох танків почали прорив у чистому полі. Неподалік села Чабани ворог почав розстріл українських силовиків з усіх видів стрілецької та артилерійської зброї.  
5

Коментарі

118.08.15, 21:20

У мене запитання до піда...які продовжуть із насолодою вилизувати шоколадні яйця...Вам хлопчики криваві ночами не приходять до затишних осель???

А перед тими хто віддав своє життя за Україну, перед їх дітьми, онуками, братами, сестрами, батьками ..не соромно???


Ви і надалі буде обурюватися низьким рівнем виконання мобілізації??? Збирайтеся самі, забирайте своїх дітей, онуків, іншу рідню і йдіть нехай вами покомандують пани Гелетей, Хомчак...


Якщо повернетеся тоді й будете славославити бовдурів і зрадників. А поки що заткніть свої смердючі пельки - мразь!!!

    218.08.15, 22:13Відповідь на 1 від Характерник+

    Вам іще не набридла ота ваша постійна ЗРАДА? І кому ви бойовий дух підмаєте якщо ви постійно про зради пишете і поразки? Поширювання негативних і панічних настроїв використовується пропагандою противника для того щоб викликати страх зневіру і байдужість в суспільстві. Є відверті провокатори, які це розповсюджують а є дурні "патріотичні" попугаї, які це поширюють. Так чи інакше усі допомагають хуйлу. А на рахунок мобілізації не хвилюйтеся. Вона тепер буде дуже широкою. Може і мене теж заберуть. .

      318.08.15, 23:12Відповідь на 2 від uraha

      Це, не відповідь на поставлені мною запитання!

        418.08.15, 23:30Відповідь на 3 від Характерник+

        Покличуть - піду

          519.08.15, 07:09Відповідь на 2 від uraha

          Є ще одна категорія бовдурів про яку, пане, ви скромно мовчите. Ними є ті вівці, які мовчки простують на заріз під проводом баранів-поводирів. Можете із задоволенням марширувати у лавах овець за симпатичним вам бараном...

          Але не обурюйтеся коли свідомі люди баранів називають баранами, а овець вівцями.