хочу сюди!
 

Людмила

49 років, риби, познайомиться з хлопцем у віці 46-60 років

Мінськ -2 у дії

Бойовики активізувалися практично по всій лінії фронту
Оля Гузенко 17 серпня 2015, 06:25
 1085
Бойовики активізувалися практично по всій лінії фронту


Очевидно, російсько-терористичні сили серйозно сприйняли «наступ ЗСУ», який самі ж анонсували, і почали «активно відбиватися». Практично по всі лінії фронту зафіксовані обстріли з їхнього боку. У районі Лебединського намагалася прорватися ворожа ДРГ, в Саратові - загиблі мирні жителі, в Горлівці - артилерійська канонада, в районі аеропорту - масовані обстріли.

Новину повідомляє «Преса України».

«У Лебединське намагалася вторгнутися ворожа ДРГ, атака відбита. З нашого боку без втрат, а от сепари землю будуть удобрювати. Також бойовики обстріляли Сартану і Лебединське», - повідомила Світлана Носадзе.

Вже відомо, що в Сартані загинуло три мирних жителі, є багато поранених, серед них - дитина, якій відірвало стопу.

«Наші дали дуже потужну відповідь, сепари в Саханці, Луково, Октябрі і Заїченці ще довго будуть збирати своїх двохсотих», - додала Носадзе.

Активізувалися бойовики і в районі Горлівки, де 4 години поспіль працювала їх артилерія.

«Почалося все приблизно о 19.00 зі стрільби зі стрілецької зброї і мінометів, після 20 годин у справу вступила важка артилерія», - повідомив горловчанін Микита Синіцин, додавши, що зафіксовані попадання в житлові масиви - Семидоріжки і Комсомолець.

Батальйон «Карпатська Січ» інформує про активізацію обстрілу з боку російсько-терористичних сил на Донецькому напрямку.

«На даний момент рашисти знову почали масовані обстріли позицій ВСУ в районі аеропорту, н.п. Піски, Дослідне, Водяне. Б'ють також і по позиціях «Карпатської Січі». Терористи ведуть вогонь з усіх видів зброї, включаючи реактивні системи залпового вогню «Град», САУ, танків», - йдеться у вечірньому повідомленні батальйону.

Не дають спокою бойовики українським бійцям і під Волновахою, обстрілюють село Старогнатівка.

«Волноваха. Дві години поспіль гупав так що скло тремтіло. Разів чотири відпрацював град, більше ніж по два пакети за раз. Падало в поля - хоча можливо і села зачепило», - розповіла волонтер Олена Мокренчук.

А один з ініціаторів створення «Армія SOS» Юрій Касьянов дав характеристику активізації боїв 16 - 17 серпня, кажучи про масове наступ по всій лінії фронту.

«Криють не по-дитячому. Здається, по всій лінії фронту. Є загиблі і в секторі «М», і в секторі «С» ... Кремлівські маріонетки ще вдень анонсували «широкомасштабний наступ ВСУ в ніч з 16 на 17 серпня». Ну, значить, ми тепер в «наступ» - під безперервним артвогнем... Що буде вранці - один чорт (путін) знає... техніки, б / к, живої сили до передка противник підтягнув неабияк...»- зазначив Касьянов .

Волонтер також попередив, що бойовики можуть почати наступ в місцях і секторах, звідки наступу від них ніяк не чекають. 

Нагадаємо, головнокомандувач терористичної армії Олександр Захарченко зробив екстрену заяву перед своїми прихильниками про багатотисячну українську армію, яка нібито «готова перейти в наступ». Інтерпретуючи слова бойовика, можна зробити висновок, що терористи переходять до ескалації військового конфлікту на Донбасі.

3

Коментарі