Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Українські скотомогильники широко відчинені окупантам

Донецькі партизани знищили кількох бойовиків та офіцерів ЗС Росії (ФОТО)
Наталія Світанок 13 серпня 2015, 17:08
 247
Донецькі партизани знищили кількох бойовиків та офіцерів ЗС Росії (ФОТО)


У Донецьку партизани «Тіні» підірвали автівку, в котрій знаходилися командир і заступник командира  9-го полку «ДНР». Разом із ними загинули офіцери Збройних сил  Росії.
 

Про це розповів лідер партизанського загону «Тіні» Олександр Гладкий, новину повідомляє «Преса України».

На одній із внутрішніх парковок Донецька вибухнув автомобіль із бойовиками. Цьому посприяли донецькі партизани.

«Інформаційними каналами не відображена одна подія, в силу своєї малозначності. 11.08.15 р. о 23:30 на внутрішній парковці Донецьк сіті стався вибух, сталася мабуть витік газу)) системи одного з авто, що призвело до вибуху в еквіваленті фугасу в кг тротилу», - зізнається лідер партизанів.

Внаслідок вибуху загинули заступник командира 9-го полку з позивним «Бункер», командир 1-го батальйону 9-го полку з позивним «Добрий», а також якась жінка та російські офіцери, котрі її зустрічали.

«Результат: заст. ком 9 полку - позивний «Бункер» 200-й, ком 1 бата 9 полку - позивний «добрий» 2000-й, нач штабу РГ - позивний «Ден» 300-й, жінка з документами, її зустрічали офіцери ЗС РФ – 200ті», - зазначив Олександр Гладкий.


Нагадаємо, на Донеччині разом зі своєю дружиною загинув один із бойовиків терористичної «Донецької народної республіки» «Ханжос» із батальйону «Вікінг».

4

Коментарі

113.08.15, 17:25

У пеклі горіти тварюкам