хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Годі брехати Україні і українцям!

Маріупольці оголосили всеукраїнську акцію «Ні демілітаризації Широкиного!»
Наталія Світанок 02 серпня 2015, 12:09
 
Маріупольці оголосили всеукраїнську акцію «Ні демілітаризації Широкиного!»


Сьогодні, 2 серпня, жителі Маріуполя проведуть акцію протесту «Ні демілітаризації Широкиного! Маріуполь - це Україна!». Вони вимагають виведення всіх російських військ і техніки з України та закриття всі кордонів.

Про це повідомляє волонтер Галина Однорог, новину передає «Преса України».

Сьогодні жителі Маріуполя вийдуть на центральну площу міста аби висловитися проти демілітаризації Широкиного.

«Нам досі ніхто не дає жодних пояснень стосовно Мінських умов і про створення 30км буферної зони. У понеділок на штабі оборони керівник пояснює, що перша лінія буде проходити в селищі Бердянське, це за 2 км від Широкиного ближче до міста, потім він каже, що жоден військовий своїх позицій не лишить, потім ми чуємо про так зване «спільне контролювання» з поліцією «днр» в Широкиному. Потім приїжджає губернатор і каже, що не буде жодного контролювання, кажуть що там буде знаходитися весь час місія ОБСЄ, а після обстрілу вони заявляють, що не можуть нам цього гарантувати», - зазначає волонтер.

Маріупольці вимагають виведення всіх російських військ і техніки з України та закриття всі кордонів.

«Які в нас можуть бути домовленості з терористами? Ми бачимо, як вони весь час порушують усі умови. Тому ми вимагаємо підписувати домовленості з країною-агресором Росією та вимагати виведення всіх військ і техніки з нашої території і закрити всі наші українські кордони! А з терористами ми вже якось у своїй країні самі впораємось», - додає Галина Однорог.

До акції приєднаються і кияни, котрі вийдуть на Майдан о 17.00, а також харків’яни та миколаївці.

Нагадаємо, минулої неділі, 26 липня, жителі Маріуполя виходили на протест проти виведення військ із Широкиного та вимагали приїзду Петра Порошенка.

6

Коментарі