хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Нацрада «прикрила» три російські телеканали

Претензії головного контролюючого медійників органу України стосуються, як і раніше, таких російських телеканалів як ОРТ, РТР і Ren Tv. Саме їхнє мовлення, вважають у Нацраді, грубо порушує українське законодавство. Відтак Національна рада з питань телебачення і радіомовлення України звернулася до провайдерів, які ретранслюють ці телеканали на території нашої держави, з вимогою припинити їхнє мовлення або адаптувати його до вітчизняних законів.

Голова Нацради Віталій Шевчен­ко пояснює рішення тим, що провайдери мали три роки, аби щось змінити. Втім, каже Віталій Федорович, за цей час суттєво так нічого й не помінялося: «Вимагати адаптувати продукцію до чинного законодавства — цілком звична річ в усій Європі. 1 березня сплив трирічний термін, протягом якого ми зверталися, просили, панькалися і чекали на розуміння, що провайдери виконають наші вимоги».

Член ради директорів Союзу кабельного телебачення України Геннадій Хазан, один з тих, хто вважає рішення Нацради заангажованим, каже, що її керівництво просто розіграло комедію про пошук діалогу і взаємопорозуміння з «кабельниками». А колега Хазана Олег Баранов навіть наголосив, що кабельники не мають наміру виконувати рішення Нацради.

«Авторами цих заяв, які кажуть, що не порушували українського законодавства, є люди, котрі досі не хочуть зрозуміти, що Україна — це суверенна і незалежна держава, — відповідає кабельникам Віталій Шевченко. — І ми вже не говоримо про рекламу, яка стала окремим пунктом претензій Нацради до провайдерів, які не сплачували в державну казну за неї жодної копійки». Що ж до погроз не виконувати рішення контролюючого мовників органу, то Віталій Федорович на цей рахунок не переймається: «Якщо вони відкидають цивілізований метод вирішення проблеми, тоді будуть спілкуватися не з членами Нацради, а з людьми у погонах».

"Україна молода"
15

Коментарі

17.10.08, 09:53

Надо не российские закрывать, а украинское вещание открывать на территорию России Или кишка тонка?

    27.10.08, 10:02Відповідь на 1 від CKB

    треба, але нинішня влада на це не здатна

      37.10.08, 10:04

      быстрее б ужо волякаБля на цифру перешла...
      я б себе поставил тарелку и забил на всех этих дятлов...

        47.10.08, 10:04

        Прикривати треба не канали а людей що провадять антиукраїнську діяльність. З СТБ, інтера, ТРК Україна, ICTV, і навіть 1+1 почистити треба.

          Гість: братЧортомлик

          57.10.08, 10:07Відповідь на 1 від CKB

          Надо не российские закрывать, а украинское вещание открывать на территорию России Или кишка тонка? на терріторії україни має бути стільки російських телеканалів, скільки українських у Росії! а за існуючего у росії режиму туди не тільки українське телебачення не пускають але і навіть білорусів дають до ефіру лише у межах так званного союзного телебачення і лише після посилиної редактури!

            анонім

            67.10.08, 10:10Відповідь на 5 від Гість: братЧортомлик

            а также нах позакрывать буржуйские.. по той же причине что мол нету краинских каналов

            НацРада дурость за презиком повторяет, и вы туда же надо не каналы закрывать, а контент конролировать

              77.10.08, 10:17

              пипец....может сразу телик выбросить....если на нём в скором времени будут сабачить только "Пятый" и "Эра"

                87.10.08, 10:21

                Спутниковое ТВ еще никто не отменял, а вот бедные бабушки и домохозяйкИ!!!!!!! ме телек некогда смотреть, я это делаю крайне редко, поэтому сильно не парюсь! Но вот люди которые подключили кабельное и оплачивают трансляцию этих каналов просто в шоке!!!!

                  анонім

                  97.10.08, 10:23

                  а чому лише три канали закрили?

                    анонім

                    107.10.08, 10:24Відповідь на 7 від SvoloчЬ

                    пипец....может сразу телик выбросить....если на нём в скором времени будут сабачить только "Пятый" и "Эра"знаєш, краще викинути телевізор, ніж дивитись україноненависницькі програми

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна