хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

«За Україну!»

«Ні НАТО! Ні Росія! Лише сильна Україна –  під такими гаслами біля меморіальної дошки Симону Петлюрі відбулася акція «За Україну! – За незалежну українську армію!», організована Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Національний Альянс» та Всеукраїнською організацією «Тризуб» ім. С.Бандери. Даною акцією націоналістичні організації прагнули показати своє ставлення до тієї ситуації, яка на сьогодні склалася в країні.

Справжні українські націоналісти засуджують позицію націонал-демократів та «псевдо-націоналістів», які прикриваючись патріотичними гаслами тягнуть Україну в НАТО, оскільки вступ до цієї структури не дає радикальних гарантій безпеки супроти російської агресії, обмежує український суверенітет і сприяє поширенню так званих «ліберальних цінностей», які по своїй суті є антинаціональними і антихристиянськими.

 Вступ до НАТО призведе не тільки до залежності від країн-учасниць цього Альянсу, до збільшення витрат на військову та оборонну сферу і сплату щорічного членського внеску, а також до можливої локалізації воєнних баз на території нашої держави. Також імовірне погіршення відносин України з Росією, викликане тим, що Москва розумітиме втрату перспективи відновлення контролю над Україною.

Військова ж агресія Російської Федерації відносно Грузії черговий раз підтвердила імперську суть Москви та її небезпеку для України. Тому Росія залишається нашим ворогом №1. Протистояти імперським прагненням Кремля українці можуть тільки під прапором Української Національної Ідеї.

Проте, націоналістичні сили змушені констатувати, що попри створення держави України, українці залишаються бездержавною нацією. У вищих ешелонах влади знаходяться переважно не українці , які керуються не інтересами української нації, а своєю вигодою та інтересами закордонних імперських центрів. Тому боротьба за справжню Українську Державу триває.

Акт спалення зображень Джорджа Буша та Володимира Путіна наочно відображає ставлення націоналістичних сил, щодо позиції сучасної владної верхівки. Маючи незалежну державу її керівники не мають незалежної свідомості, що може призвести до втрати незалежності  країни вцілому. Досить вибирати кому служити! Ми цією акцією нагадуємо владі, що в нас поки ще є власна армія, яка потребує фінансової підтримки, а не скорочення та руйнації. Ніхто не захищатиме Україну краще ніж український солдат!!!

Прес-центр Полтавського осередку ВМГО «Національний Альянс»





14

Коментарі

Гість: ZloyBober

125.09.08, 08:36

пляць,скока мона говорить,не Россия враг №1 а путиноиды и медвепутинские жополизы.И не Америка,а те уебаны кот сейчас ей рулят.Взрослые люди,научитесь отделять грешное от праведного.А политика полного нейтралитета-это единственный разумный,да и единственный возможный выход для Украины.Тока за эту мысль +

    225.09.08, 09:03Відповідь на 1 від Гість: ZloyBober

    А политика полного нейтралитета-это единственный разумный,да и единственный возможный выход для Украины.Тока за эту мысль +Это поддерживаю обеими руками)))Нефиг лезть на рожон и в чужие разборки!

      325.09.08, 09:06Відповідь на 2 від RockerGirl

      А политика полного нейтралитета-это единственный разумный,да и единственный возможный выход для Украины.Тока за эту мысль +Это поддерживаю обеими руками)))Нефиг лезть на рожон и в чужие разборки!Да кто там нас спросит?

        Гість: ZloyBober

        425.09.08, 09:08Відповідь на 2 від RockerGirl

        тем более что у самих в доме бардак как в какой-нибудь сраной Нигерии

          Гість: ZloyBober

          525.09.08, 09:09Відповідь на 3 від CKB

          как себя поставишь,так и спросят

            625.09.08, 09:10Відповідь на 3 від CKB

            А политика полного нейтралитета-это единственный разумный,да и единственный возможный выход для Украины.Тока за эту мысль +Это поддерживаю обеими руками)))Нефиг лезть на рожон и в чужие разборки!Да кто там нас спросит?Справедливо,но если не нарываться-целее будем)))

              725.09.08, 09:11Відповідь на 5 від Гість: ZloyBober

              как себя поставишь,так и спросятЭто когда есть чем себя ставить

                825.09.08, 09:11Відповідь на 4 від Гість: ZloyBober

                тем более что у самих в доме бардак как в какой-нибудь сраной НигерииИ опять же ты прав)))

                  Гість: ZloyBober

                  925.09.08, 09:14Відповідь на 7 від CKB

                  так вот и нужно не глядеть собачьим преданным взглядом по сторонам,а отращивать свои клыки

                    1025.09.08, 09:33Відповідь на 9 від Гість: ZloyBober

                    так вот и нужно не глядеть собачьим преданным взглядом по сторонам,а отращивать свои клыкиА как же продаваться тогда? Продажность - она же в крови

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна