Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Ще раз, про приємну дрібницю

Секретну установку «Вега» викрала група іноземного спецназу, - блогер
Олена Ярмолюк 26 лютого 2015, 20:05
 1297
Секретну установку «Вега» викрала група іноземного спецназу, - блогер


Російські військові продовжують активні пошуки установки секретного зв'язку і радіотехнічної розвідки «Вега», яка пропала в районі Ровеньків ще 24 лютого. Завдання ускладнюється значними втратами особового складу елітного підрозділу російського спецназу, що бере участь в пошуку, а також несподівано виявленим фактом присутності в зоні АТО якоїсь третьої сторони. Про це пише у соцмережі блогер Олег Ярчук, новину передає «Преса України».

«24 лютого 2015 року спецпідрозділ «Х» країни «Х» на території великого локального військового конфлікту виявило, ідентифікувало і захопило новітній, надсекретний комплекс зв'язку, про існування якого на своїй території командування російських військ в Україні навіть не підозрювало до моменту його зникнення. Після захоплення об'єкта спецпідрозділ «Х» країни «Х» зміг не тільки швидко перехопити на себе його управління, але і відключити його від космічної системи позиціонування, що взагалі є абсолютно нештатною дією, що свідчить про глибоке знання питань управління цією системою.

Після цього, на протязі трьох днів, на відносно невеликій площі, в умовах проведення масових пошукових заходів спецпідрозділ «Х» країни «Х» зміг не допустити виявлення викраденого об'єкта, знищити 39 і поранити 12 представників елітних спецназів РФ і благополучно вивести об'єкт із зони», - описує ситуацію Ярчук.

Блогер передбачає, що секретну установку захопив спецназ третьої сторони, яка не бере участь у даний момент публічно в бойових діях на сході України.
На підставі перерахованих вище даних Ярчук робить висновок, що якась країна «Х» провівши операцію з викраденням «Веги», практично зробила останнє «китайське» попередження для Путіна, яке складається з трьох моментів:

«1. Країні «Х» відомі всі секрети російського диктатора.
2. В її розпорядженні є сили і кошти у багато разів переважаючі сили і засоби, наявні в розпорядженні Путіна.
3. І найголовніше - країна «Х» наочно продемонструвала, що не вважає себе більше пов'язаною умовностями державних кордонів і буде проводити свою політику там, де вважає за потрібне.

А тим часом, в Кремль полетіло чергове донесення, яке свідчить, що пошуки надсекретної установки краще припинити:

«Р-н н. п. Ровеньки. Терміново. На ваш запит. Заходи щодо пошуку відомого вам об'єкту продовжуються. В зоні пошуку спостерігається масове застосування фрагментарного мінування площі. В результаті потрапляння на мінне поле спеціальна група в/ч 90091 (*54-й центр підготовки розвідувальних підрозділів, Владикавказ), «200» - 2, «300» - 1. З 00-00 по мск випадків вогневого контаткту не зазначено», - йдеться в повідомленні російських військових.

Незважаючи на попередження про виявлення у зоні пошуків «кількох ДРГ невідомого походження» пошукова група «Вимпел» під час тривалої перестрілки зазнала чергові втрати, а після ще й підірвалася на замінованих трупах охорони зниклої установки.

«Р-н н. п. Ровеньки. Терміново Пошуковою групою в\ч****2 («Вимпел») виявлено приховане поховання, ймовірно охорони об'єкта пошуку (установки «Вега»). «200» - 21. В результаті спроби вилучення тіл з поховання спрацювали мінні пастки направленої дії з пакетними стреловидними забійними елементами, закріплені в зоні поховання на деревах. Втрати підрозділів в\ч****2 «200» - 3, «300» - 11», - йдеться в перехопленні росіян.

Раніше ми повідомляли: Донецькі партизани вкрали з-під носа у російських окупантів новітню установку секретного зв'язку і радіотехнічної розвідки «Вега», яку росіяни випробовували в реальних бойових умовах на Донбасі. На пошуки секретного обладнання, зниклого в районі Ровеньків, були кинуті групи спезназа ФСБ, але вони також безслідно зникли. 

12

Коментарі

126.02.15, 21:13

нема чого розкидатись своєю секретною технікою на нашій територіі

    226.02.15, 21:36

    Пропили, як завжди...

      326.02.15, 22:10

      Недарма в США набирають добровольців зі знанням української )))))).

        427.02.15, 02:24

        глядиш так і пуйла вкрадуть по тихому

          527.02.15, 11:38

          инопланетяне?

            627.02.15, 19:28Відповідь на 5 від Hudson Hawk

            Дємони!!!

              727.02.15, 22:57

              то все марсіяне - зелені чоловічки

                81.03.15, 13:53Відповідь на 6 від Характерник+

                скорее всего "Тени" с "Кувалдой"