хочу сюди!
 

Таня

44 роки, терези, познайомиться з хлопцем у віці 44-48 років

рашистським окупантам - українські скотомогильники

ІС: «Кіборги» накрили «кинджальним» вогнем бойовиків і захопили «кадирівців»
Лина Демчук 14 січня 2015, 09:18
 3759
ІС: «Кіборги» накрили «кинджальним» вогнем бойовиків і захопили «кадирівців»


Кількість обстрілів і спроб штурму позицій українських військових невпинно зростає. Найбільш складна ситуація залишається в районі Донецького аеропорту. Однак тут українські військові під час бою зі штурмовою групою російсько-терористичних військ захопили в полон двох «кадирівців», які є співробітниками МВС Чечні.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

Новину передає «Преса України».

Зазначається, що під час бою в районі аеропорту в Донецьку одна зі штурмових груп російсько-терористичних військ потрапила під фланговий «кинджальний» вогонь підрозділів українських військ. На допомогу бійцям-кіборгам долучилася українська артилерія. Бойовики зазнали втрат. Крім того, українські бійці захопили в полон двох терористів.

«Українськими військовими захоплені в полон два співробітники МВС Чечні («кадировці»)», – йдеться в повідомленні.

У зоні конфлікту на сході України проросійські терористичні війська продовжують екскалацію конфлікту на Донбасі, не припиняючи обстрілювати з важкого озброєння сил й населені пункти, де гинуть мирні жителі. Крім того, сепаратисти збільшують кількість нальотів на позиції українських силовиків.

Нагадаємо, що колишній «міністр оборони» терористичної організації «ДНР» Ігор Стрєлков (Гіркін) заявив, що всі ці місяці боїв за Донецький аеропорт були не більше, ніж «м'ясорубкою». На думку Стрєлкова, обидві ворогуючі сторони «штовхаються» на відносно маленькому «п'ятачку», що не має ніякого військово-стратегічного значення. За словами Гіркіна, для української сторони утримати Донецький аеропорт важливо з точки зору «престижу».

Раніше спікер Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов зауважив, що кількість втрат сил АТО в аеропорту Донецька залежить від бойових дій на території летовища, а не від якості організації ротації. 

Читайте також:

7

Коментарі