хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Смерть москвинським окупантам

Бойовик про смерть «Бетмена»: Ополчення, яке воює за інтереси Росії, тепер знищується цією самою Росією
Бойовик про смерть «Бетмена»: Ополчення, яке воює за інтереси Росії, тепер знищується цією самою Росією

Сьогодні, 2 січня, в Мережі з’явилась інформація про те, що від учора Кремль відкрито воюватиме із росіянами у самопроголошених республіках ЛНР та ДНР. Про це розповів один із бойовиків, більш відомий в соціальних мережах як Vlad Burtsev. Новину повідомляє «Преса України». 

Написати всю правду про ситуацію у республіках та про реальні плани путінського режиму бойовик вирішив після інформації про вбивство польового командира Бєднова, «Бетмена». Vlad Burtsev, зокрема, у доступній формі пояснює читачам власного блогу, що значить «новорічне вбивство» Бєднова та чого варто чекати так званим «ополченцям» від ставленика Путіна – Плотницького.

«У перший же день 2015-ого року російські спецслужби спільно з людьми, вірними Плотницькому, почали зачищати ополченців, які виступають проти передачі ЛНР назад Україні. Першим став Олександр Бєднов, відомий за позивному «Бетмен», командир Групи швидкого реагування (ГШР) Луганська. Бєднов неодноразово приїжджав за боєприпасами в розташування «Зорі». На той момент база «Зорі» в колишньому обласному військкоматі була основним арсеналом луганського ополчення. Туди завозили зброю і техніку з Росії, і далі вона розподілялася по підрозділам. Контролював цей потік Плотницький.

В ГБР, крім місцевих уродженців, досить багато добровольців з Росії. До складу ДБР входить у тому числі диверсійно-штурмова розвідувальна група «Русич» - вона складається з російських націоналістів. Саме бійці «Русича» перебували разом з Олександром Бедновым, коли їх атакували люди Плотницького і, найімовірніше, російський спецназ. Треба думати, що наступними у черзі на зачистку - відомі і харизматичні командири луганських ополченців Павло Дрьомов і Олексій Мозговий.
Відомі і харизматичні командири ДНР вже зачищені без крові. Першим видалили Ігоря Стрєлкова ще в середині серпня. В кінці грудня почалися арешти активістів лівих в ДНР.

Складається надзвичайна ситуація - ополчення, яке виступає, як союзник Росії, воює за інтереси Росії, тепер знищується цією самою Росією. Головна причина - путінський режим намагається не допустити виникнення справді народних республік у своєї межі. У народних республіках є кадрові російські військові, саме завдяки їм вдалося провести контрнаступ в серпні. Але зараз ці військові перетворюються в окупаційні частини», - повідомляє бойовик.

Нагадаємо, бійці батальйону «Бетмен» звинувачують ватажка «ЛНР» Ігоря Плотницького в організації вбивства Олександра Бєднова, відомого також як «Бетмен», який був їхнім командиром. Про це бійці підрозділу повідомили в соцмережі.

Зараз в батальйоні «Бетмен» заявляють, що їх базу, яка розміщена в Луганську, оточили і вони зараз «тримають оборону».
За даними бойовиків, Олександр Бєднов був убитий 1 січня 2015 року в результаті нападу на кортеж. «Прокуратура ЛНР», у свою чергу, стверджує, що «Бетмена» вбили при затриманні тому, що він чинив озброєний опір.

«Преса України» раніше повідомляла, що на Луганщині з реактивних піхотних вогнеметів «Джміль» було спалено шість бойовиків, у тому числі Олександра Бєднова.

Читайте також:

25

Коментарі

12.01.15, 21:52

    22.01.15, 21:54Відповідь на 1 від Остап 88

    Мені також приємно що ці покидьки один одного молотять. Нехай продовжують у геометричній прогресії!

      32.01.15, 23:08Відповідь на 2 від Мольфар

      Мені також приємно що ці покидьки один одного молотять. Нехай продовжують у геометричній прогресії!

        42.01.15, 23:35

        хай лупиться скотобаза між собою ,наші пацани хоть олівьє спокійно поїдять

          Гість: _bogdashka22

          53.01.15, 12:31Відповідь на 2 від Мольфар

          Мені також приємно що ці покидьки один одного молотять. Нехай продовжують у геометричній прогресії!А мне неприятно, что пока кто-то что-то делает, кто-то так и остается дешевым балаболом. И обещаниям его - грош цена.

            63.01.15, 12:48Відповідь на 4 від div777

            хай лупиться скотобаза між собою ,наші пацани хоть олівьє спокійно поїдять кремляді руками своїх заробітчан на війні жар загрібають, до влади в Україні рвуться.

              73.01.15, 13:53

                83.01.15, 16:20Відповідь на 6 від Alter ego*

                хай лупиться скотобаза між собою ,наші пацани хоть олівьє спокійно поїдять кремляді руками своїх заробітчан на війні жар загрібають, до влади в Україні рвуться.Винищують терористів, тому що вже прийшли до влади в Україні, посадивши свого агента на трон.

                  93.01.15, 16:25Відповідь на 8 від utenok12

                  Під качиним пухом ховаєш фсбешні ікла? Не сховаєш...ху@ловський сморід за версту чути

                    103.01.15, 16:28Відповідь на 8 від utenok12

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна