Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Обласний комітет перетворюється на всеукраїнську акцію

Стан справ з Полтавською обласною бібліотекою для дітей ім. Панаса Мирного різко погіршився. Захоплення приміщення і майна бібліотеки, практично, повністю паралізувало її роботу.

Учасники Полтавського обласного комітету «Повернемо бібліотеку дітям» вирішили звернутися за допомогою до громадян усієї України. І дочекавшись перших відгуків з Києва, Львова, Тернополя і Харкова вирішили переформатувати обласний комітет на всеукраїнську акцію.

Метою акції є:
1) не допустити ліквідації, об’єднання з іншою бібліотекою, або зміни статусу обласної установи Полтавської обласної бібліотеки для дітей ім. Панаса Мирного;
2) домагатися у судах припинення процедури незаконного виселення бібліотеки з приміщення у Полтаві по вул. Гагаріна, 5 (в якому бібліотека перебувала більше 30 років);
3) у разі виділення бібліотеці рівноцінного приміщення – сприяти відновленню роботи по обслуговуванню юних читачів у стислі терміни;
4) наполягати на виконанні рішення третьої сесії Полтавської обласної ради п’ятого скликання від 10.08.2006 року про будівництво нового приміщення обласної бібліотеки для дітей ім. Панаса Мирного.


До оргкомітету всеукраїнської акції «Повернемо бібліотеку дітям» увійшли народний депутат України Олесь Доній, активіст Всеукраїнської громадської організації Альянс «Майдан» Тарас Токар, директор бібліотеки Леонід Чобітько, ряд представників Громадянського руху «Народна самооборона». Формування оргкомітету продовжується.

Офіційним інформаційним вісником акції став сайт «Майдан»: http://www.maidan.org.ua (в ЖЖ створена спільнота «Повернемо бібліотеку дітям»: http://community.livejournal.com/povernemo_bibl/ , яка вестиме паралельне інформування громадян про хід акції).

Наші контакти:
[email protected], [email protected]
12

Коментарі

111.09.08, 15:27

А чим конкретно можуть допомогти українці, що не мешкають в Полтаві?

    211.09.08, 15:31Відповідь на 1 від Untitled

    А чим конкретно можуть допомогти українці, що не мешкають в Полтаві?Перш за все, нам потрібна інформаційна підтримка. Бо обласна влада замовчує факт захоплення бібліотеки вже майже два місяці.
    По-друге, ми зробимо зразок тексту звернення громадян до Президента, Прем'єр-міністра, голови Верховної Ради у якому вимагатимемо не допустити закриття дитячого закладу культури.
    І т. і.

      311.09.08, 15:35Відповідь на 1 від Untitled

      А чим конкретно можуть допомогти українці, що не мешкають в Полтаві?ми проситимемо Вас і інших громадян України всіма доступними (для Вас) шляхами надавати розголос ганебному випадку у Полтаві. Бо ми знаємо одне: якщо сьогодні у Полтаві буде безкарно знищена дитяча бібліотека, то завтра це може бути зроблено у будь-якому місті України.
      До речі, Київська міська бібліотека ім. Лесі України вже знищена - це результат діяльності космополітичної влади Києва.

        анонім

        411.09.08, 16:02Відповідь на 2 від Тарас Токар

        Позакидав на форуми

        http://teren.uaforums.net/post367.html#367

        http://bobrunec.uaforums.net/post249.html#249

        http://lubov.ibord.ru/viewtopic.php?pid=2833# p2833

        http://kyiv.uaforums.net/post585.html#585

        http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=38 0151#post380151

          511.09.08, 16:39Відповідь на 4 від анонім

          дуже вдячний за підтримку
          тримаймося купи!!!