хочу сюди!
 

Людмила

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-45 років

Дорогі ідіоти ...

Дорогі ідіоти в Україні! З провокаціями чи без них Путін все одно розпочне воєнні дії, - Боровий

Ваня Герман 20 листопада 2014, 06:17
 

Дорогі ідіоти в Україні! З провокаціями чи без них Путін все одно розпочне воєнні дії, - Боровий


Такої громадської думки дотримується політик і бізнесмен Костянтин Боровий, розповідає новину Преса України.
Президент Росії може розпочати бойові дії у будь – якому випадку, адже ситуація, яка зараз склалась – це досить дорогий і образливий програш.

 «Дорогі ідіоти в Україні! Ви Будете провокувати Путіна, не будете - він все одно почне військові дії, тому що нинішня ситуація для нього - це дорогий і образливий програш. », - звернувся він до українців.

Він підкреслив, що не варто підігравати військовій машині Путіна та називати його провокатором, а тим більше його не варто боятись, адже Путін все одно налаштований на серйозну війну.

«Чим більше буде знищено озброєнь та інструментів агресивної війни, тим легше буде завтра, коли почнеться справжня війна. І війська Путіна рушать у бік Криму і з Криму, в бік Придністров'я і з Придністров'я. І, мабуть, у бік Києва. Будь ласка, не будьте ідіотами, не слухайте тих, хто закликає вас до бездіяльності», - підсумував він свої думки.

Нагадуємо, що Джеффрі Пайетт, який є послом США в Україні зазначив, що

Читайте також:

7

Коментарі

120.11.14, 14:34

Антихрист Путін хоче з китайцями яких він маскує під бурятів 2014р захопити південь Украіни та Киів одним ударом з Донеччини і Смоленщини й Білорусі ! РашоЗЛО нарощує сили там та в Придністров"ї щоб потім піти на ВатіканРИМ який КАЦАПстан хоче знищити й згідно з їх православним рашофашист імперЖИДдурисвітством робити з МАСКВИ Третій РИМ а з Киіва Новий ЄРУСАЛИМ до свята АНДРЕЯ \13грудня\ а до 21 грудня через СЕРЕДЗЕМНЕ море на кораблях й літаках Путін організує освобожденіє й змирення Єрусалима спочатку спровокувавши там криваві конфлікти між різними вірами а потім помиривши їх як лжецар і лжемесія жидів й Путіна визнає на Різдво 2015 за царя лжебог Коперфільд і буде ГЛОБАЛуряд з ЄвроЖИДсоюзом і США так як пише Біблія http://blog.i.ua/user/4400999У найважчі дні до України прийде Бог !