хочу сюди!
 

Людмила

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-45 років

Недомірок звіріє

У Ростові солдати ЗС РФ бунтують - відмовляються їхати воювати в Україну
Наталка Колошук 18 листопада 2014, 05:40
 1889
У Ростові солдати ЗС РФ бунтують - відмовляються їхати воювати в Україну

Солдати російських збройних сил не готові їхати воювати в Україну, вони піднімають повстання. Про це повідомила російська опозиційна активістка Катерина Мальдон. Новину передає «Преса України».

За словами Мальдон, в ході саміту G20 у Брісбені, Австралія, Володимиру Путіну показали, як до нього ставиться все цивілізоване людство і це вивело російського президента з себе.

«Як говорив журналіст Саша Сотник, «кремлівське кісо обідилось». Загалом, він психує, скаженіє. Прикро йому. Йому там вказали, хто він такий, яке його істинне обличчя і як до нього ставиться все цивілізоване людство. Але він повністю неадекватний, він божевільний маніяк, тому можна чекати всього чого завгодно. Насправді страшно», - говорить Мальдон.

При цьому російська активістка переконана, що Путін не стане прямо воювати проти України, хоча б через те, що солдати не хочуть воювати.

«Розумні люди говорять, і я сама особисто вірю, що на удар Путін не наважиться, тому що це для нього очевидне самогубство в будь-якому випадку. Вже бунтують солдати - 250 російських солдатів днями в Ростовській області відмовилися йти в Україну, діючи згідно інструкціям, які ми поширювали. Вони відмовилися підписувати нав'язані контракти, категорично відмовилися відправлятися в «Лугандон». Піднявся шум серед правозахисників, солдатських матерів», - розповіла Мальдон. За її словами, це вже великий прорив.

«Так і треба саботувати цю війнушку, яка потрібна тільки одному Путіну, як знахабнілому маніякові і скривдженому диктатору. Я вважаю, що не наважиться він на удар у відповідь. Та й у військах теж не скрізь «вата», яка буде сліпо підкорятися наказам цієї мавпи з гранатою», - заявила російська активістка.

Нагадаємо, що раніше російська правозахисниця Олена Васильєва повідомляла, що солдати ЗС РФ відмовляються їхати в Україну воювати. За її прогнозами, через місяць війна на сході України закінчиться.

 

Читайте також:

3

Коментарі