хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Українські скотомогильники очікують хуйловських окупантів

Маломуж: масштабного вторгнення не буде, РФ не готова
Саша Дащук 17 листопада 2014, 16:01
 594
Маломуж: масштабного вторгнення не буде, РФ не готова

Колишній голова Служби зовнішньої розвідки Микола Маломуж вважає, що російська армія не готова до широкомасштабного вторгнення на територію України.

Про це він сказав на брифінгу в Києві, новину повідомляє «Преса України».

«З самого початку ми вказували, що таких планів (повномасштабне вторгення – ред.) немає, але всі ЗМІ, всі експерти, вказували на те, що такий формат буде. Ми маємо реально дивитися на речі. Ми одразу заявили, що вторгнення не буде», - заявив генерал.

Маломуж зазначив, що бойовики будуть зміцнювати окуповані території і направляти сили на стратегічні об'єкти.

«Але активізація бойовиків, укріплення тих територій, які вони контролюють, і направлення операцій, насамперед, на стратегічні об'єкти - один з потужних форматів, які вони будуть задіювати», - підкреслив генерал української армії.

Він додав, що не виключено, що Путін не був готовий ризикувати втілювати сценарій вторгнення, особливо перед самітом G20.

Як відомо, ситуація на Донбасі залишається напруженою. Бойовики продовжують напади та обстріли позицій сил АТО. Фіксується переміщення та перегрупування російських військ та бойовиків.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що на окупованих територіях Донбасу перебуває близько 7 тисяч солдат російської армії, які готові розпочати широкомасштабний наступ.

Читайте також:

7

Коментарі