хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Аваков застерігає...

Україна на порозі повномасштабного вторгнення - Аваков
Саша Дащук 17 листопада 2014, 11:31
 1404
Україна на порозі повномасштабного вторгнення - Аваков

На окупованих територіях Донбасу перебуває близько 7 тисяч солдат російської армії, які готові розпочати широкомасштабний наступ.

Про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, новину повідомляє «Преса України».

«Абстрактний прогноз такий: ми на порозі наступного етапу повномасштабного вторгнення. На території Донецької і Луганської областей в останні тижні сконцентрувалися групи російських військ. Близько 7 тисяч. Про це наші дипломати заявляють публічно», - сказав він.

На питання чи буде наступ Аваков відповів, що «все залежить від нашої готовності і консолідації».

Міністр зазначив, що російська армія в сто крат перевершує українську і до повномасштабної війни з РФ Україна не готова.

«На сьогоднішній день до повномасштабної війни з російською армією, яка у сто разів перевершує нашу, зрозуміло, що ми не готові. Але здавати територію без бою ніхто не буде», - підкреслив Аваков.

Раніше постійний представник України в ООН Юрій Сергеєв заявив, що останні факти свідчать про те, що президент Російської Федерації Володимир Путін готує широкомасштабне вторгнення на територію України.

Як відомо, у боях на сході країни за минулу добу загинули шість українських патріотів, дев'ять отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Читайте також:

7

Коментарі