хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

хуйловці, начувайтеся !

Законопроект про надання Україні прямої військової допомоги вже подано до Конгресу США
Наталка Колошук 17 листопада 2014, 14:33
 1230  1
Законопроект про надання Україні прямої військової допомоги вже подано до Конгресу США

Конгресмен-республіканець Майкл Берджес зареєстрував законопроект про надання Україні прямої військової допомоги від США. Документ розміщений на офіційному сайті Конгресу США. Про це повідомив головний спікер "Правого сектору" Борислав Береза, новину передає «Преса України».

«Почалося. Конгресмен-республіканець Берджес подав до Конгресу законопроект Н.R.5315 про надання Україні прямої військової допомоги», - повідомив Береза на своїй сторінці в соцмережі.

«Уповноважити президента передати певну військову техніку українського уряду», - сказано в законопроекті Берджеса.

Передбачається, що США буде поставляти Україні зброю по мірі необхідності.

У документі вказані види зброї, які може надати, а це: зенітні установки і боєприпаси, бронежилети, засоби зв'язку.

«Ми досі не поставляли в Україну необхідне обладнання, незважаючи на прохання Петра Порошенка зробити це. Зрештою, сильна і вільна Україна в інтересах Сполучених Штатів», - говорить Берджес.

Нагадаємо, що представник Республіканської партії Джон Маккейн сказав, що так як республіканці отримали першість на виборах в Конгрес, то питання про розширену військову допомогу Україні можна вирішити позитивно вже скоро.

Також він додав, що республіканці контролюють обидві палати Конгресу вперше за 8 років. Передбачається, що республіканська партія зможе отримати до 55 місць зі 100 в сенаті конгресу США.

Нагадаємо, що в МЗС України дуже зраділи результатами виборів у США: «Я особисто радію результатами цих виборів, оскільки я знаю багатьох сенаторів, як від республіканців і демократів, як минулих, так і тих, які продовжили своє перебування там. Це справжні друзі України. Сенат і Конгрес завжди були адвокатами України», - сказав Клімкін.

А в Російській Федерації не поділяють радості України з цього приводу. Як повідомляла ПУ раніше, в Росії результатами виборів зовсім не раді, так як росіяни побоюються, що тепер Штати будуть «негайно озброювати Україну», а серед новообраних конгресменів виявилося «найбільше число прихильників переходу до нової «холодної війни» з Росією». 

«Я думаю, політика щодо Росії та України стане більш рішучої і більш дієвою», - сказав політичний аналітик Інституту Євро-Атлантичного співробітництва Володимир Горбач.

8

Коментарі