хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Ось тобі й раз

В уряді України з’явились "соціальні туристи" з Донбасу
Ваня Герман 08 листопада 2014, 06:45
 550
В уряді України з’явились "соціальні туристи" з Донбасу

У Кабінеті міністрів України зазначили, що кошти, а точніше їх частина,  які були передбачені для тимчасово переміщених осіб із Донбасу, можуть використати для підтримки діяльності терористів.

Таку думку висловив міністр Кабінету міністрів Остап Семерак, розповідає новину Преса України.

Він нагадав, що Кабін вже ухвалив постанову, відповідно до якої пенсії, а також інші соціальні виплати не нараховуватимуться людям, які лишились жити на територіях підконтрольних владі України.

"Щоб отримувати пенсії, потрібно відповідно до встановленого і раніше затвердженого порядку Кабміну, зареєструватися як тимчасово переміщена особа в органах соціального захисту. І тільки тоді можна буде отримати ці виплати", — зазначив чиновник.

"Тим людям, які залишаться на окупованих територіях, на жаль, не буде нараховуватися пенсія, і не буде здійснюватися виплата", — попередив Семерак.

Він вважає, що в Україна вже існує поняття "соціальний туризм". Це відбувається, коли мешканці окупованих території реєструються у інших регіонах, знімають гроші там, а лише тоді повертаються додому.

"Є великий ризик, що ці кошти будуть йти на фінансування терористичної діяльності", — додав представник Кабміну.

Нагадуємо, що з території Російської Федерації на схід України зайшла колона танків, гаубиць та військових вантажівок з бойовиками.

Читайте також:

5

Коментарі