хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Смерть москальським окупантам та їх холуям!!!

Кремль вимагає, щоб Київ припинив АТО на Донбасі
Олена Ярмолюк 03 листопада 2014, 13:55
 1637  2
Кремль вимагає, щоб Київ припинив АТО на Донбасі


Після проведення псевдовиборів в окупованих терористами районах сходу України, Кремль вимагає, щоб Київ припинив проведення антитерористичної операції. Представники Росії вважають, що «новообрана влада республік» є рівноправними співрозмовниками і цілком може самостійно відновити нормальне життя в регіоні. Про це заявив статс-секретар, заступник міністра закордонних справ Росії Григорій Карасін, новину передає Преса України.

Карасін переконаний, що обрані представники терористичних бандформувань, «цілком уповноважені для налагодження сталого та широкого діалогу з київською владою» і вимагає, щоб Київ шанував їх і відмовився від наміру проведення АТО.

«Для нас цілком очевидно, що ця робота може принести результат лише за умови взаємошанобливого і рівноправного діалогу за відмову Києва від силових операцій і горезвісної «антитерористичної операції», - заявив Карасін.

При цьому російський чиновник вимагає, щоб офіційна українська влада дотримувалася «мінських домовленостей» щодо бойовиків, таким чином давши їм можливість зайнятися «відновленням миру в Донбасі». Заступник голови російського МЗС упевнений, що представники ДНР і ЛНР, яких обрали жителі так званих «народних республік», цілком компетентні у питанні відновлення життєзабезпечення зруйнованих міст.

Раніше ми повідомлялиВибори пройшли легітимно і без суттєвих порушень, які могли б вплинути на підсумки виборів. Тепер ми маємо легітимну владу, Донбас більше не є частиною України, подобається це комусь чи ні. 

5

Коментарі

13.11.14, 22:06

А що ще Кремль хоче?Хай здаються і стають раком(у свою звичну позу).

    23.11.14, 22:09

    А не слипнется?

      33.11.14, 22:14Відповідь на 2 від olginsad

      Гарно засадимо москалям, щоб баньки на потилицю повилазили