хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Ще один блудливий кацапура упіймався

атримали генерала ФСБ, який організував бунт під АП
Саша Дащук 24 жовтня 2014, 13:27
 1553
Затримали генерала ФСБ, який організував бунт під АП

Співробітники Служби безпеки України затримали поблизу Києва росіянина, що представився генералом ФСБ на прізвище Гречишкін і, який координував так звані протести бійців Нацгвардії біля Адміністрації Президента.

Про це повідомив керівник СБУ Валентин Наливайченко, новину повідомляє «Преса України».

«Цей громадянин РФ представлявся генералом ФСБ, його прізвище Гричишкін, у нього є посвідчення заступника головного редактора "Російські новини" помічника депутата Держдуми», - сказав він на брифінгу.

За словами Наливайченка, росіянина підозрюють у організації бунту строковиків під АП.

«Він не просто затриманий, ми говоримо про те, що саме цей ляльковод, проживаючи останній місяць в Київській області, організовував і координував такі правопорушення: провокації по інспірування так званих протестних акцій Нацгвардії біля Адміністрації Президента», - розповів він.

Наливайченко зазначив, що зараз правоохоронці допитують затриманого.

Крім того, за даними СБУ, саме ця людина організовував вивезення тіл загиблих росіян з Донбасу, а також мала безпосередні контакти з бойовиками. 

Раніше повідомлялось, що солдати Національної гвардії, які в вийшли протестувати під Адміністрацію Президента України, стали жертвами ляльководів російських спецслужб, зокрема 18-ого центру ФСБ, який планує та організовує антиукраїнські інформаційні атаки.

Нагадаємо, 13 жовтня військовослужбовці-строковики Нацгвардії покинули військові частини й прийшли до Адміністрації Президента. Від головнокомандувача солдати вимагали підписати указ про демобілізацію. 

10

Коментарі

124.10.14, 19:12

Добре

    224.10.14, 19:36

    на палю кацапуру

      326.10.14, 10:24Відповідь на 2 від Характерник+

      на палю кацапуруНавіщо на палю....Розказати по всім каналам що людина співпрацює з СБУ, що все розповіла і відпустити в Росію показово....А там Путін з ним і з його сім"єю розбереться....також показово