хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Як ще потрібно пояснювати цьому Обамі ???

Навіть вже сенатори-демократи США вже вимагають від Обами негайно допомогти України зброєю
Саша Казимирский 21 жовтня 2014, 18:20
 738
Навіть вже сенатори-демократи США вже вимагають від Обами негайно допомогти України зброєю

Від президента Сполучених Штатів Америки Барака Обами вимагають негайно допомогти військовим спорядженням, технікою та амуніцією Українській Армії вже не тільки сенатори-республіканці, а вже й впливові демократи.

Про таку новину повідомляє „Преса України” з посиланням на впливове американське видання„Вашингтон Пост”.

В останньому номері цього видання надруковано статтю двох американських сенаторів з різних політичних партій - Республіканської та Демократичної: Джеймса Інгофа та Карла Левіна.

Варто нагадати, що ці два сенатора входять до комітету Сенату з питань збройних сил, а Левін його навіть очолює.

„Українському народу протистоять важко озброєні бойовики - оснащені, підготовлені та підтримувані Росією - а віднедавна, власне збройні сили Росії, метою яких є встановлення політичного та економічного панування, якого прагне Путін”, - вважають американські сенатори.

„Ми впевнені, що США мають почати надавати озброєння, які допоможуть Україні захистити її територію. Такі озброєння можуть включати протитанкові озброєння для захисту від наданих Росією бронемашин, а також - боєприпаси, бронемашини, бойові машини та спеціальне комунікаційне обладнання. Ці озброєння не мають становити загрозу Росії, окрім випадку подальшої агресії проти України. Іншими словами, ця зброя є смертоносною, але не є провокаційною, бо передбачена для оборони”, - вважають Левін та Інгоф.

Нагадаємо читачам „Преси України”, що так зване перемир'я, яке було оголошене у ході Мінських угод, офіційно припинилося, так як один з підписантів цієї угоди - лідер «днр» Захарченко оголосив, що, власне, «днр» припиняє його.
 

6

Коментарі

122.10.14, 07:13

Я против Обамы ничего плохого не имею. Однако чернокожий президент никогда не будет решительным. Исторически сложилось так, что в них на генетическом уровне сидит страх и неуверенность. Рабство предыдущих поколений на Обаму наложило серьезный отпечаток. Он генетически "сбитый летчик".

    222.10.14, 19:55

    Обама свою справу робить чітко! Параші скоро гаплик і без зброї!