Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Українські скотомогильники кацапським окупантам

Васильєва повідомила про нові втрати серед російських військ: 256 вбитих за день
Елена Ясиновская 15 жовтня 2014, 07:05
 1951
Васильєва повідомила про нові втрати серед російських військ: 256 вбитих за день


Російська право захисниця, засновниця групи «Груз 200 із України в Росію» Олена Васильєва озвучує нові втрати російських військових  на окупованій території. Новину передає «Преса України».

Дані Васильєвій про кількість загиблих часто надходять від волонтерів Останнім часом  про ситуацію із російськими воєнними повідомляють їх сім’ї та навіть самі службовці.

«Отримала от таке повідомлення, і не знаю як до нього віднестись: 5 вересня біля населеного пункту Піски, Луганської області, загинуло 256 спецназівців ГРУ», - заявила Васильєва.

Крім того Васильєва зазначає, що знову безвісти пропали 105 чоловік із внутрішніх військ. Ці хлопці займались охороною ядерних об’єктів.

"Крім того, пропали безвісти 105 осіб з внутрішніх військ, які займаються охороною ядерних об'єктів. Їх чомусь кинули на супровід вантажів-200. Вибух на заводі, разметавший 50 "Камазів" гуманітарних пам'ятаєте? 70 осіб їх охороняло з цих 105-ти", - додала правозахисниця.

Також сьогодні зранку, 15 жовтня, на сторінці Васильєвої у одній із соціальних мереж з’явилось ще одне повідомлення із підрахунками тепер вже померлих саперів.

«У російських саперів ще 12 чоловік убитими і пораненими, ввечері 14 жовтня, обстріляли з мінометів пазік на якому вони пересувалися. Командування нічого не робить», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше Васильєва повідомляла, що в боях за донецький аеропорт загинуло 700 росіян, а всього з моменту початку війни на Донбасі - 4,5 тисячі.

Разом з тим, за словами Васильєвої,  російська влада досі офіційно "не помічає" цих жертв. 

6

Коментарі