хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Надіюся, отримає за заслугами

Екс-меру Слов'янська Н.Штепі оголошено підозру у сепаратизмі та тероризмі
Екс-меру Слов'янська Н.Штепі оголошено підозру у сепаратизмі та тероризмі

КИЇВ. 9 жовтня. УНН. Колишньому меру Слов'янська Нелі Штепі оголошено остаточну підозру. Найближчим часом матеріали справи будуть відкриті сторонам для ознайомлення. Про це УНН повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

"Вчора їй оголошено остаточну підозру у вчиненні злочинів, передбаених ч. 3 ст. 110, ч. 1 ст. 258 - ІІІ КК України. Тобто, якщо спочатку розслідування її підозрювали тільки у посяганні на територіальні цілісність, України, то теперпо результатам розслідування їй оголошено підозру ще й у ч. 1 ст 258-ІІІ - створенні терористичної групи, або організації", повідомили в прокуратурі.

За інформацією відомства, Н.Штепа та її адвокати давати будь-які покази, чи підписувати будь-які документи відмовилися.

"Але, беручи до уваги, що слідством виконані вже всі необхідні і слідчі, і процесуальні дії, підозрювана і її адвокати будуть у встановленому законом порядку повідомлені про закінченння досудового розслідування і найближчим часом сторонам будуть відкриті матеріали кримінального провадження для ознайомлення", - додали у відомстві.

По завершенню розслідування відкриваються матеріали і вивчаються. Після цього буде підготовлений обвинувальний акт і його направлять до суду. Лише після ознайомлення прокуратурою області буде підготовлено обвинувальний акт, затверджений і направлений для розгляду по суті, повідомили в прокуратурі.

Зазначимо, що Н.Штепу затримали в липні. Їй було оголошено про підозру у вчиненні дій, передбачених ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без визначення застави.

Наразі вона перебуває під вартою.

Джерело: УНН
8

Коментарі

110.10.14, 08:47

як завжди, стрілочний за все відповість

    211.10.14, 16:22

    і плюс до того всього щось дуже підозріле в неї імя та прізвище