хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Панове Аваков і Наливайченко, на якого хера я плачу вам зарплати

Російського садиста Мільчакова бачили в Києві (ФОТО)
Олена Ярмолюк 05 жовтня 2014, 13:29
 889  3
Російського садиста Мільчакова бачили в Києві (ФОТО)

Російський садист і шкуродер Олексій Мільчаков, який воює на боці бойовиків на Донбасі, помічений сьогодні в Києві. На своїй сторінці в соціальній мережі Мільчаков опублікував фото, де він позує на тлі одного з київських пам'яток. Про цю новину повідомляє Преса України.

Жителі Києва були чимало здивовані, помітивши на одній з вулиць міста росіянина, який прославився в мережі Інтернет завдяки своїм фото з вбитими тваринами. Те, що шкуродер відвідував столицю України свідчить фото, яке той опублікував на своїй сторінці ВКонтакті, де він зображений на тлі пам'ятника гетьману Сагайдачному на контрактовій площі в Києві.

З якої причини російський терорист виявився серед киян, поки не відомо, однак, враховуючи той факт, що Мільчаков весь останній час воював у лавах групи швидкого реагування «Бетмен» терористичної організації ЛНР, де здійснював командування одного з підрозділів під назвою «Русич», що наштовхує на думку, що в українську столицю він прибув зовсім не з дружніми намірами.

Група швидкого реагування (ГШР) здійснювала диверсійно-підривну діяльність на території Донбасу, про що російський садист неодноразово повідомляв у соцмережах, публікуючи відповідні фото. Також відомо, що саме ця група спецназу добивала поранених хлопців з добровольчого батальйону «Айдар» під містом Щастя.

Варто відзначити, що в Росії це істота зарахована до героїв, у багатьох суспільствах соцмереж прихильники співають йому хвалебні оди. При цьому, існує частина російського суспільства, яка вимагає покарати Мільчакова згідно із законом за знущальне ставлення до тварин.

Читайте також:

10

Коментарі

15.10.14, 15:10

Я справно сплачую податки за які ці пани мають вирізати, як собак скажених таких покидьків, як цей рашист із кацапстану

    25.10.14, 21:13Відповідь на 1 від Характерник+

    Я справно сплачую податки за які ці пани мають вирізати, як собак скажених таких покидьків, як цей рашист із кацапстануМабуть скажені собаки платять їм більше...

      35.10.14, 21:48Відповідь на 2 від Кривовус

      Маєте рацію.

        46.10.14, 18:15