Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Браво друже Миколо

Командир батальйону «ОУН»: скасувати вибори і встановити військову диктатуру
Денис Марценко 18 вересня 2014, 10:34
 1419
Командир батальйону «ОУН»: скасувати вибори і встановити військову диктатуру

Командир добровольчого батальйону «ОУН» Микола Коханівський заявляє, що вибори до парламенту потрібно скасувати і на 3 роки встановити «Національну диктатуру» до «перемоги». Про це він написав у своєму Facebook.

Новину передає «Преса України».

Президент Порошенко і Верховна Рада «продали» Україну, вважає Коханівський.

«Я, як і раніше, за продовження Національної Революції. Вибори мають бути скасовані. На найближчі 3 роки в країні встановлена Національна диктатура. Оголошений військовий стан. Війна до перемоги. Країною має правити революційний провід, діяти рев-трибунал. Має створитися Національна Армія, яку очолять патріоти-військові», - написав військовий. 

Усе це, на думку Коханівського, заради повалення олігархії в країни. 

«Олігархат має бути знищений як паразитарний прошарок суспільства. Якщо цього не станеться, ніякі чергові, позачергові вибори Україну не врятують», - заявив комбат.

Нагадаємо, свій пост Коханівський розмістив 17 вересня. Напередодні Верховна Рада за пропозицією Президента України Петра Порошенка прийняла закони про особливий статус частини Донбасу та амністію для терористів.

Як відомо, Микола Коханівський засуджений до чотирьох років позбавлення волі умовно (відбив ніс пам'ятнику Леніна). Він і нині отримує повістки з вимогою прибути для відмітки в системі виконання покарань.

Також слід зазначити, що бійці батальйону «ОУН» не одноразово скаржилися на те, що держава не дала ні копійки на підтримку боєздатності формації. 

5

Коментарі

119.09.14, 01:21

    219.09.14, 22:52

    Я так розумію,він закликає до державного перевороту.А що це дасть?Захід від нас відвернеться,В умовах хаосу. Путін захопить всю Україну.

      320.09.14, 07:18Відповідь на 2 від Остап 88

      Ви бачите що в Україні війна?

        Гість: vy

        420.09.14, 14:01

        «Олігархат має бути знищений як паразитарний прошарок суспільства...

        заводы, фабрики - рабочим, землю крестьянам- даёшь колхозы))) Я так понял это будет выглядеть так! или нет?! или пока ещё не думали об этом?!
        а нужно думать и об этом, и уже сегодня! война войной, а обед по расписанию.. носы памятникам отбивать дело не хитрое)))

          520.09.14, 18:02

          "Усе це, на думку Коханівського, заради повалення олігархії в країни".
          Хотілося б знати; з якою партією і в якому об"єднанні він бореться з олігархією? Чи означає відбитий ніс у Леніна, боротьбою з олігархією?

            620.09.14, 18:22Відповідь на 3 від Мольфар

            Ви бачите що в Україні війна?Та не сліпий.