Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Вранішнє. Від дідуся))

Ех, хароший сьогодні ранок, браття і сестри, сини й дочки, онуки і… онучки! Як ото встать спозаранку, та вийти на двір, та набрати у груди чистого свіжого ранішнього повітря і… така ейфорія, доложу я вам, шо й словами не передать. Но а як пронесешся на ненапряжной крейсерськой скорості пару кілометрів, взбодриш душу й тіло, а потом под контрасний душ, то ето таке блаженство, шо єслі ви щас же не задумаєтеся начать с понеділка здоровий образ жізні, то дєдушка вас просто не пойме. Но то таке, каждий рішає сам для себе, бо ми самі ковалі нашого щастя. Умощуйтеся зручненько і начинаєм смотр международних новостєй.

Сначала дєдушка традиційно направляє свій строгий взгляд у Воронєж, де в плєну сидить наша обща тривога і наша спільна гордість бойова українська красуня Надя Савченко. Хуйло продовжує її там утримувать, хотя, кажеться, все ніби йде по сюжету якоїсь середньовічної казки, де сначала всьо страшно і погано, но закінчується ця казка обізатєльно щасливо.

Будем надіяться, шо зараз сюжетна лінія цієї казки скоро вийде на фінішну пряму – злі чари Хуйла розвіялися, Надя жива й здорова, а її твердий дух не оставляє Хуйлу жодних шансів. Каждий його ход у цій грі заведомо програшний і визиває у прогресивного людства все більшу лють і ненависть. Нахуя ото було арестовувать у Воронєжі ще й добра молодца українського журналіста Женю Агаркова, дєд вообще не понімає. Відь коню понятно, шо журналістов трогать нікагда нільзя. Но Хуйло не конь, а обичне миршаве хуйло, і йому етого не понять. Однако, добрі сили не сплять, консул працює, адвокати піаряться. Своє невдоволення Хуйлом публічно висловила Надіна мама – Марія Савченко. А мами то такий народ, скажу я вам, шо єслі мама чимось недовольна, то нада слівать воду і сразу здаваться.

В дєдушки крепне надія, шо в найближчі тижні, а може і вже наступного тижня, в ділі Наді Савченко проізойдуть кардинальні ізменєнія, которі дозволять усім нам вздохнуть облєгчонно. Держим кулаки і дуже уважно наблюдаєм.

Ідьом дальше. Дєдушка любить наблюдать чим занімаються мірові лідєри на вихідних. Порой ето очень точний індікатор того, куда буде вирулювать кривая международной напряжонності в бліжайші дні і нєдєлі. Но щас они всі як по команді затаїлися. Варіанта два: лібо они щас ведуть напряжонні залаштункові переговори, лібо так вже заєбалися від усього проісходящого, шо просто дрихнуть. Дєдушка не ісключає второго варіанта, бо мірові лідєри тоже люди, а Хуйло їх усіх окончатєльно достав. І то шо пропали їхні літні отпуска в кругу своїх сімей, они йому, блядь, прощать не намерени. І ето їх волнує намного больше, чим судьба нещасних пасажирів малазійського Боїнга.

Хуже всіх приходиться бундесфрау Меркель. Поїхала тьолка дивиться футбол – а тут як тут Хуйло слиняве обніматься лізе. Виграли німці чемпіонат міра, радувацця б – так нє. Українці вместо поздравлєній затроллили старушку. Подойшла днюха, да ще й яка – 60 год – но вместо того, шоб стол снарядить, перчику там фаршированого, холодцю якого і салатів накришать та кумів і сусідів погукать юбілєй празнувать, прийшлося Анжелі на тєлєфоні сидіть, разговарівая з Хуйлом і трансформіруя американські матюки Обами в понятні кгбістським мозгам слова “аусвайс” і “хенде хох, Вольдемар”. Нещасна она женьщіна, щитає дєдушка. Тому не осуждає її за грубі по формі і содєржанію окрики на Олланда: “Які нахуй Містралі? Кому? Хуйлу? Хоть би ти, Франсуа, не виябувався. Жри собі круассани і не лізь в большую політіку!”. Дєдушка Анжелу не осуждає, сорвалась женьщіна. Буває. Тґм болєє она правильно сорвалась.

Від Барака Хусейновича з учорашнього дня тоже нічого не слихать. Наверно не може отойти од шока симетричного ответа Хуйлостана. Дєдушка напоминає – учора Масква мощно одреагірувала на запроваджувані американцями санкції об’явив нев’їзними в Хуйлостан одного сенатора і одинадцять колишніх тюремщиків з Абу Грейба. Ето нєсомнєнно удар сокрушітєльной сіли. Стоять сєбе еті дванадцять з чумаданами в аеропорту Кеннеді в Нью Йорку. Ждуть рейс на Сиктивкар. Посматрюють на часи в предвкушенії пріятного отдиха на популярних в етом сезоне пляжах реки Сісола. А тут ведуща CNN в прямом ефіре передає страшную весть – запретіть в’єзд на тєріторію Хуйлостана гражданам такімто. Люди в шоці, Америка пріунила.

А шо Хуйло, спитаєте ви? На сайті в Хуйла послєдні полтора дня тішіна. Токо фотографія якойто бутафорськой церкви висить. Зачаїлося Хуйло. Відімо молиться. А очі зирк-зирк, як би із западні вискочити. Понімає, падло, шо Боїнга йому прощать не намерени і взялися за нього всірйоз. Дєдушка допускає, даже уверен, шо Хуйло прорабатує щас масу разнообразнєйших варіантов вихода із западні. А знаючи, шо в етого виродка фантазія полностью аморальна і склонна до хворобливих еротичних фантазій, дід не ісключає, шо рассматрюються даже варіанти епічних катастроф в других кінцях земної кулі, які б по резонансу заглушили дєло малазійського Боїнга. Что отвлєч вніманіє прогресивного людства і від Боїнга, і від його фокусів на востоке України. Так шо дуже уважно стежим. Дєдушка наперед каже – єслі в бліжайше время случиться якето цунамі ілі ізверженіє вулкана, од якого пострадають мільйони невинних, ілі, например, Сєверна Корея хуйне ракетами по Японії, знайте – всьо ето дєло рук Хуйла. Которий даби скрить одно преступлєніє, готов піти на ще більше. Ето не шутки. Ілі ми Хуйла не знаєм?

По Україні бліжайша тактічеська задача Хуйла, як щітає дєдушка, дать сіпаратістам возможность любими способами продержаться до осені і не допустить проведення виборів у ВРУ. Любими способами. Но способов у нього щас меньше, ніж тиждень тому. Стрілять по нашим самольотам уже нєльзя. Потому сили АТО мають щас по максимуму іспользувать превосходство в воздухе, расчищая дорогу нашим наземним військам. А у сил АТО задача чотка і ясна, хоть і трудна: сначала полностью перекрить кордон із Хуйлостаном. Потом дефрагментірувать контроліруєму сіпаратістами територію на нєсколько котлов і зужать кольца отстрелівая колорадську мерзоту до полного їх унічтоженія і очищення нашої землі. Да, задача непроста. Ну а коли ж армії треніруваться, як не щас? І потом, як знать по якому сценарію ми будем вертать Крим? Дєдушка надіється, шо мирним путьом. А єслі ні? В общем, нам нужна Армія сильна, боєздатна і опитна.

В етом дєлє прекрасний прімер нам подає ЦАХАЛ, на який дєдушка давно взірає з нескриваємой сімпатієй. Хто не знає – ето армія оборони Ізраїля. Добре хоть таких ракет як ЗРК “Бук” у тих палєстінських зомбі нема, і вони не мають шансів осуществіть віковічну мрію всіх арабських тірарістов – збить пасажірський лайнєр з американцями на брорту над Тель-Авівом. Но в ЦАХАЛА там такий же геморой, як і в нешої воєнщини – тірарісти активно прикриваються мирним насєлєнієм, самі ховаються в бункерах під лікарнями. А ще риють тунелі, сотні кілометрів тунелів, по який доставляються оружіє взривчатка і наркотіки. Яка шкала моральних ценностєй у етіх людей, хуййого зна. Може із-за наркотіків? Бо моральний облік етіх виродков точь-в-точь як у нашей сіпаратістской сволочі. Котору нада пиздить.

Ну, в общем і ізраільські воєнні і наші сили АТО дєйствують у ці хвилини практічеські синхронно, дай Боже і їхнім, і нашим воїнам сил, натхнення і солдатської смекалки по унічтоженію врага. А генералам дєд строго напоминає – за вашими дєйствіями вніматєльно наблюдають солдатські мами.

Сьогодні дєдушка присваює другий розряд международного класа в прикладной дісціплінє “бойовий український суржик” міністру Авакову за його вчорашній коментарій в адрес Лаврова. Дєдушка просить, в случаї, єслі нада буде впредь, призначить якимто міністром самого дєдушку. Всєго на полчаса. Обязуюсь уложіться в контрольноє время і обложить усю оту хуйлостанську пиздабратію во главе з Хуйлом намного філіграннєє і ізощрьоннєє, чим ето здєлав пан Аваков. Лиш би це дійствітєльно приблизило нашу перемогу.

А тепер, друзі, пам’ятаємо про здоровий образ жізні, робим приятне близьким, дєлаєм компліменти женьщінам і дєвушкам, держим кулаки за Надю, поддержуєм Армію і читаєм Мурзікньюс.

І слєдім, шоб парядок був, нахуй! А не те, шо січас.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1514751005425744&id=100006725776067

https://www.facebook.com/arsen.avakov.1/posts/671503236273119


8

Коментарі

120.07.14, 13:00

І слєдім, шоб парядок був, нахуй! А не те, шо січас.

    220.07.14, 14:46

    Дєдушку, як завжди, любовно обожнюю! Всьо по полках розложує, особливо для особо одарьонних! Чотко і ясно і без вийо.., ой, без типових козьонних фраз!

      321.07.14, 02:09

        Гість: ПТН ХЛО

        421.07.14, 06:47