хочу сюди!
 

СУПЕР-жінка

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

москальські окупанти та їх холуї

Голова Луганської облради Валерій Голенко та його заступники Володимир Пристюк та Євген Харін звернулися до президента Петра Порошенка, нагадавши про його обіцянку не піддавати загрозі життя мирного населення в ході АТО і вказавши втрати Луганська і області за два дні з моменту поновлення бойових дій. 

Такі новини «Преса України» повідомляє з посиланням на прес-службу облради. 

«Пошкоджено будівлю дитячої школи-інтернату в Сєвєродонецьку та луганської школи №14, розташованої практично в центрі міста. Також пошкоджено цехи скляного заводу «Пролетар» в Лисичанську, є руйнування на території Сєверодонецького хімічного об'єднання «Азот», пошкоджені магістральний газопровід в Станично-Луганському районі, вуличні газопроводи в Краснодоні та селі Воєводівка. Без електро- і водопостачання залишилися районний центр - селище Станиця Луганська, а також села Верхня і Нижня Вільхова, в Слов'яносербському районі - села Привітне, Кольорові піски, Світле...», - йдеться у зверненні. 

На думку Голенко, «стає правилом ведення цієї війни... громадянської війни, а не антитерористичної операції», що збройні сили завдають ударів по цілях, ніяк не пов'язаних з військовою інфраструктурою ополчення. 

«Як представник місцевого самоврядування звертаюся до Вас з вимогою - негайно повернутися до перемир'я і переговорів! Відведіть війська зі сходу України - продемонструйте жителям наших областей, що їх безпека і благополуччя дійсно важливі для Батьківщини і її офіційного лідера», - заявив голова облради, зазначивши, що подальша ескалація конфлікту призведе до остаточного розколу і загибелі країни. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що терористи за допомогою артилерійський установок завдали удару по житловому кварталу в населеному пункті Станиця Луганська, убивши мирних жителів, а відповідальність за це поклали на українську авіацію.

9

Коментарі