Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Я ще раз переконався, що наша влада - це збіговисько продажних і низьких людей. На Майдані вся Україна боролася за очищення і за зміну системи, політики давали нам багато обіцянок, але бачимо, що наразі нічого не змінилось. Міліція в областях кришує тих, хто в районах, а ті, в свою чергу, дрібних злочинців, які обкрадають наше військо і простих людей. Коли Аваков прийшов до влади, він розповідав на всю Україну, що очистить міліцію. Але окрім слів, мають бути ще й реальні дії. А їх чомусь не дуже видно. Де ваша чистка в кадрах? Пане Аваков, в мене склалось враження, що ви забули, що ми знаємо де ви сидите. Чи ви думаєте, що на вас нема управи і ми вас не змусимо піти геть? Не забувайте, ми перемогли Януковича. Ви призначаєте на сході України продажних міліціонерів, які стріляють нам в спину, які здають зброю бандитам. Якщо ви запитаєте, чи я вас у цьому звинувачую, так, ви в цьому винні.

В рядах міліції ще є нормальні люди, патріоти, але де вони? Їх нема, бо це вам невигідно, бо чесна людина, яка любить Україну не буде кришувати бандитів. Тому вся ця наволоч, яка носить погони - зараз нас "охороняє". Не все у світі вирішують гроші. Ви кладете простих хлопців під кулі і промиваєте мізки своїми ідейними АТО. Ви робите спектаклі на весь світ. Я вчора спілкувався з одним з військових і він сказав: "Якби нам дали команду, ми б зачистили Донецьк і область за одну ніч. У нас на це є сили і бійці патріотично налаштовані." Але вам, мабуть, на руку, щоб країна далі жила, як на бочці з порохом.

Маю до вас пропозицію. Зайдіть до Махніцького і Наливайченка, сядьте за один стіл і всі дружно напишіть заяву на звільненя. Це буде найкраще, що зможете зробити для Українського народу, який так щиро "любите". Подумайте над цією пропозицією, бо терпець у людей вже на межі і не захистить вас "Беркут", якого мали звільнити.

Володимир Парасюк
13

Коментарі

Гість: Pamadka*

19.06.14, 15:35

    29.06.14, 15:41Відповідь на 1 від Гість: Pamadka*

      Гість: Pamadka*

      39.06.14, 15:42Відповідь на 2 від taras021

        49.06.14, 15:48

        Якщо завтра до 10: 00 вони не підуть, то буде бій! Так? Злякав їжака, голою сракою.

          510.06.14, 10:01

          ...наша влада - це збіговисько продажних і низьких людей...Хіба ж це новина?
          Горіховий наш український інтелект...
          Вибираємо тих самих, і З ТИХ САМИХ...–
          а потім самі собі жахаємось:
          ЩО ЦЕ ЗА ЧУДОВИСЬКА У НАС ПРИ ВЛАДІ ?
          "Ліна Костенко. "Записки українського самашедшого"\
          ---
          Ті люди, котрих Народ Майдану ПРЯМИМ ТЕКСТОМ ПОСИЛАВ НАХ.., зараз полізли ПРАВИТИ тим народом...- і це нормально???
          Може хтось забув - то я нагадаю =
          https://www.youtube.com/watch?v=wAS7X6iYxMU