хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Не перевелися довбаки на черкащині

У Черкасах "зеленому чоловічку" радили, як краще дістатися до ОДАПонеділок, 28 квітня 2014, 01:37

Журналіст телеканалу "Рось" Валентин Чернявський перевдягнувся у "зеленого чоловічка" та озброївшись бутафорським автоматом, продемонстрував, як погано громадські активісти та правоохоронні органи охороняють Черкаси від сепаратистів  та головний об’єкт – черкаську ОДА.

Дорогою до ОДА журналіст-"диверсант"запитував місцевих мешканців, як проїхати до обласної державної адміністрації, пише Прочерк.

<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/5E-WhnbmOVg?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Не знаючи, що Чернявський журналіст та бачачи при цьому його одяг, георгіївську стрічку на авто, пішоходи чемно розповідали як доїхати до центру міста. Журналіст приїхав до обласного управління СБУ та посидів трохи у машині поряд з будівлею.

Неподалік проходив міліціонер, який напевно бачив озброєну людину в машині, проте правоохоронець ніяк не відреагував на це. Ніхто не вийшов до "зеленого чоловічка" і з будівлі СБУ.

Так безперешкодно журналіст доїхав до черкаської ОДА. І лише там, коли він походив по площі, до нього підійшли працівники ППС та запитали його про мету візиту. 

Джерело відео - Валентин Чернявський

Все про: ЗМІсепаратизмЧеркаси

8

Коментарі