хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Інформаційне повідомлення «Правого Сектора» стосовно подій 27.03

Цитування:

Сьогодні на Майдані Незалежності у Києві відбулося Віче з приводу контрреволюційних дій міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Головною причиною до зборів стало звіряче вбивство представника «Правого сектора» Олександра Музичка.

В акції, на яку зібралось кілька тисяч людей, брали участь члени різних громадських організацій, зокрема активісти Майдану, Автомайдану, Самооборони та «Правого сектора» та інших організацій.

Акція мала на меті вимогу термінової люстрації правоохоронних структур, справедливе покарання винуватців трагедії на Грушевського та Інститутській та відставку міністра внутрішніх справ А.Авакова. Віче Майдану вирішило брати ініціативу в свої руки, а «Правий сектор», будучи авангардом національної Революції, підтримав волю народу. Правий Сектор заявляє, що пікетування Верховної Ради, було попереджувальною акцією.

«Правий сектор» виступає проти захоплення будівлі Верховної Ради. Під час цих подій активісти «Правого сектора» стримували, обурених беззаконними діями міністра Авакова, людей.

Прес-служба «Правого cектора»

http://pravyysektor.info/news/informatsijne-povidomlennya-pravoho-cektora-stosovno-podij-27-03-14/

15

Коментарі

127.03.14, 23:43

    Гість: PANGALICHANIN

    228.03.14, 04:11