хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Розплата за злочини упаде на голови убивць

Український "Беркут" переїде у російську глибинку
У соцмережах з'явились прохання про допомогу з переїздом "додому".

Про те, що рано чи пізно регіонали тікатимуть з України, як і про те, що вони забудуть захопити із собою - аби розмістити у своїх австрійських будиночках - "Беркут" у повному складі, бійців попереджали неодноразово. Казали, що нам ще жити в одній країні. Спецпризначенці не вірили.

Втім, усвідомили це вже сьогодні.

Тепер вони просять про допомогу братів-росіян, сподіваючись, що останні поселять їх у порожніх хатах у сільській місцевості. До того ж, зненацька "у лавах" бійців виявилоь "много женщин с детьми!" - таких саме жінок із дітьми, як і ті, яких вони не помічали серед "терористів". Між іншим, один з останніх "подвигів" спецпідрозділу - побиття вагітної дівчини, яка намагалась знімати їхні дії на камеру. В результаті вона втратила дитину.

Як би там не було, "Беркут" вже заручився своєрідною підтримкою міжнародної спільноти. Якщо так можна назвати ліпецьку поліцію...

Бажаючих запропонувати бійцям житло у спільноті наразі не видно. Зате є ті, хто запевняє: тих, хто дійсно винен у злочинах, вбивав та катував, знайдуть будь де. Навіть у Ліпецьку.


15

Коментарі

124.02.14, 19:11

Незабудемо і непробачимо!

    224.02.14, 23:43

    хай до Венесуели тікають. Там шукати не будуть

      325.02.14, 00:26

      Якщо гроші замішані на крові, то скористатися ними не зможуть: земля горітиме під ногами,- втікатимуть і потратять все на переїзди і бігство. Та всеодно від суду Божого і людської пам"яті не втечуть - а це гірше, ніж ув"язнення. Вони самі себе ув"язнили у своїй бездуховній тупості За що боролись, - на те і напоролись.Тільки розуміння цього до них почне доходити пізніше.