Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Євросоюз вирішив призупинити роботу щодо асоціації з Україною.

В ЄС зазначили, що слова і дії президента та уряду щодо Угоди про асоціацію розходяться все глибше і глибше, а їхні аргументи не мають ніякого зв'язку з реальністю.

 


Європейський Союз відкладає роботу з українською владою щодо Угоди про асоціацію з Україною, заявив єврокомісар з питань розширення Штефан Фюле.

Відповідний запис він зробив на своїй сторінці в соцмережі Твіттер в неділю, 15 грудня.

"Слова і дії президента та уряду щодо угоди про асоціацію розходяться все глибше і глибше. Їх аргументи не мають ніякого зв'язку з реальністю", - йдеться в повідомленні єврокомісара.

Говорячи про відносини з Україною, єврокомісар нагадав, що нещодавно він говорив з першим віце-прем'єром України Сергієм Арбузовим в Брюсселі. "Після цієї глибокої дискусії були обумовлені чіткі зобов'язання підписати. Робота відкладена, немає ніяких відповідей", - зазначив Фюле.

Як відомо, раніше президент Віктор Янукович заявив, що підготовка Угоди про асоціацію з Європейським Союзом була проведена з порушенням національних інтересів України, а виконавці будуть відсторонені від подальшого процесу підготовки цієї угоди
7

Коментарі

115.12.13, 20:17

от і вір цим Европейцям,теж козли хороші.