Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Лист – звернення до українського студенства!






Дороге молоде покоління, дороге студентство, зараз як ніколи настав час докорінних змін у нашій ДЕРЖАВІ-УКРАЇНІ.

Вся НАША нація, зокрема і Ви, ровесники незалежності, обрали свій вектор розвитку держави, обрали свої життєві цінності, обираєте своє МАЙБУТНЄ і воно є ЄДИНЕ – ЦЕ ЕВРОПЕЙСЬКИЙ СОЮЗ, Европейські цінності, Европейське Управління Країною з Европейською економікою, Судами та правоохоронною системою,де людина захищена Державою і має гідний рівень життя, а не те що є зараз, тотальне безробіття, знищена медицина, нищиться освіта, 90 відсотків населення за межею бідності.

Все це в нашій Державі потребує кардинальних змін.

Теперішня окупаційна влада, закидає нам ще більший зашморг на шию, повертаючи нас у минуле,  у відновлений СРСР Митний союз.

Це утопія. По іншому назвати не можу.

Зараз сталась така ситуація, коли  влада готувалась до масових акцій протесту, і визначила вже давно, що рушійною силою РЕВОЛЮЦІЇ  станете саме ВИ – СТУДЕНСТВО, тому з цим потрібно було щось робити. Політтехнологи Партії регіонів, дуже добре підготовились до цього і взяли приклад  з подавлення протестів у Білорусії та Москві.

Принцип дуже простий, забрати політиків – противників режиму від участі у Революції. Позбавити їх хоч якогось права впливати на ситуацію.

Лозунг «МИ БЕЗ ПОЛІТИКІВ» дуже дивний, з огляду на те, що той хто починає говорити в голос це вже політика. І ваш СТУДЕНТСЬКИЙ СТРАЙК – ЦЕ ВЖЕ ПОЛІТИКА. Тому, що ви почали впливати на ситуацію в державі, ви почали впливати на владу, але ЗРОЗУМІЙТЕ одне, перемогти режим можливо тільки З ПОЛІТИЧНИМИ ВИМОГАМИ.

Одна з яких є підписання асоціації з ЕС. Цей курс КРАЇНИ, цей документ є ніщо інше якГЕОПОЛІТИКА НАШОЇ ДЕРЖАВИ-УКРАЇНИ, тому говорити що ми аполітичні, просто недоречно і безглуздо(пробачаюсь), але це так. Ви всі разом творите нову ПОЛІТИКУ в ДЕРЖАВІ.

А отже, цим самим ВИ створили загрозу для режиму, який дуже не хоче відриватись від свого КОРИТА. Як говорив класик: «якщо ти не можеш перемогти революцію, то потрібно її очолити!»

Що і відбулось зараз на «Евромайдані».

Цьому є багато доказів:

1)  Заміненний весь склад першого оргкомітету Евромайдану;

2)  Серед вас є люди, які постійно вас контролюють, щоб ви були без національних гасел, а то це провокація;

3)  Контролюють, щоб ВИ не підтримували нікого з опозиційних політиків, не сприймали їх,ЯКЩО ТИ НЕ З ОПОЗИЦІЄЮ – ТО ТИ З ВЛАДОЮ, це система «противсіхів». Невже у ВАС немає політичних поглядів на розвиток  держави, ВАС заставляють не вірити опозиції і не вірити в себе, як ПОЛІТИКА. Режиму не потрібні нові політики;

4)      Сприяння влади в проведенні цього майдану, Вам створили «дискотеку, танці», щоб відвернути увагу від нагального питання і ситуації в державі;

5)      Силові структури перестали раптово придушувати Евромайдан, бо ВИ для них стали керовані, і загрози ніякої не становите, цього не потрібно допустити.

6)      Всі теперішні організатори – це люди, деякі з них навіть мають зв’язки із головою адміністрації президента, Льовочкіним, деякі причетні до «ЗЛИВУ» ПОДАТКОВОГО  МАЙДАНУ та інших протестів.

7)      Практично всі ректори вишів – це члени Партії Регіонів, або прихильники, і вони так спокійно йдуть на умови студентства – це має викликати у ВАС здивування;

8)      Кожен з ВАС, якщо б тільки висловив би якісь політичні погляди на Майдані, відразу буде ізольований  оргкомітетом, але чому, коли ви вже СТАЛИ ПОЛІТИКАМИ НОВОЇ ГЕНЕРАЦІЇ.  Можете перевірити – це звичайна технологія яка використовується в протестному середовищі;

9)      Вам так спокійно дають розгулювати по Хрещатику, опозиційні сили роками цього добивалися, але це не тому, що ви красиві і цікаві, а тому, що владі це потрібно.

10)   ВАС ВСІХ відмежували від звичайних патріотично налаштованих громадян, і ВИ це бачите самі, «Розділяй і Властвуй»

11)   Вам не дають на довго осісти на Майдані, не розбивають намети, локальне вогнище, все це тому, що 30 числа вам зі сцени, говоритимуть, які ви молодці, що відстоюєте своє бачення, але йдіть додому, а коли настане час виходьте знову.

Це все буде, але СТУДЕНТЕ – ПОЛІТИК, не ведись на МАНІПУЛЮВАННЯ СОБОЮ.

ПРОАНАЛІЗУЙ, ЗАДУМАЙСЯ, НЕ ДАЙ ЗАГАСИТИ В СОБІ ПОЛУМ’Я НАЦІОНАЛЬНОГО СТРАЙКУ,

ЯКЩО ТИ НЕ З ОПОЗИЦІЄЮ ТИ З ВЛАДОЮ.

ЧАС ВИБОРУ НАСТАВ.

МИ МОЖЕМО БУТИ БЕЗ ПРАПОРІВ, АЛЕ МИ МАЄМО МАТИ ВСІ ПОЛІТИЧНУ ВОЛЮ І ПОЛІТИЧНИЙ КУРС НАШОЇ ДЕРЖАВИ.

СТУДЕНТСЬКИЙ СТРАЙК МАЄ ПЕРЕРОСТИ В СТУДЕНТСЬКУ РЕВОЛЮЦІЮ, ДЕ ВИ БУДЕТЕ НОСІЯМИ ВИЗНАЧЕННЯ ЯК ЗОВНІШНЬОГО ТАК І ВНУТРІШНЬОГО КУРСУ КРАЇНИ.

ЧАС ОБ’ЄДНАННЯ ПРОТИ РЕЖИМУ НАСТАВ,

ЧАС НАШОЇ СПІЛЬНОЇ  БОРОТЬБИ НАСТАВ,

ЧАС ЗМІНИ ВЛАДИ НАСТАВ,

ВИБОРЮЙ ДЛЯ СЕБЕ ГІДНЕ ЖИТТЯ ТА МАЙБУТНЄ В НАШІЙ ДЕРЖАВІ.

ВІДСТОЮЙ СВОЄ ПРАВО БУТИ ОБРАНИМ ДЛЯ ДОКОРІННИХ ЗМІН, В ТОБІ СИЛА.

УКРАЇНА – ЦЕ ЄВРОПА!!!

СЛАВА ЕВРОПЕЙСЬКІЙ УКРАЇНІ!!!

МИ ЄДИНІ!!! РАЗОМ СИЛА!!!  

Олександр Куліковський ,
Політик. Громадський діяч.Активіст 
ВО"СВОБОДА", 
Заступник Голови 
ГО "Всеукраїнська Люстрація"

13

Коментарі

128.11.13, 15:21

абсолютно згодна!

    анонім

    229.11.13, 08:37

    чи не запізно?