хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Душа України виявилася найбільшою у світі!

Це геніальна відповідь Метра на потуги адептів Русскаво міра в Україні та його внесок у творення Українського світу. Українське може і повинне бути найкращим!

Зі свого боку уявляю собі перекошені від безсилої люті обличчя авторів безглуздих опусів (ляпсусів) на кшталт Конец суверенитета Ukraine.

Так тримати, Метре! З нетерпінням очікуємо презентації анонсованого альбому "Україна".


Free Speech. Свобода Слова. Сайт Сергєя Мельнікофф. Українські артисти на генеральній репетиції шикування для найбільшої в світі світлини Душа України. Фото Володимира Каткова (© MFF Europe)

Душа України виявилася найбільшою у світі!


MFF виконав найбільшу фотографію в світі у Києві. Фотопанорама "Душа України " присвячується майбутній асоціації України з Євросоюзом - кульмінаційній точці чотирьох століть української боротьби за гідний статус у Європі!

З офіційного прес-релізу компанії-власника всесвітньої мережі готелів Інтерконтиненталь: 28, вересня з території Михайлівського Золотоверхого Собору підніметься в небо тепловий аеростат , щоб закарбувати унікальний знімок Михайлівській площі, де поруч із пам'ятником княгині Ользі збереться більше 500 співаків і музикантів, що представляють національне українське мистецтво: Академічний народний хор ім. Григорія Верьовки; Національний академічний ансамбль танцю ім. Вірського , Капела бандуристів України та Національний академічний оркестр народних інструментів.

З нагоди святкування свого п'ятиріччя, готель InterContinental Kiev підтримав ініціативу відомого американського фотографа Сергєя Мельнікофф створити найбільшу світлину в світі. Неприборкана творча натура дозволила майстру високохудожньої фотографії набрати півтисячному масовку провідних українських артистів у національних українських костюмах з музичними інструментами для єдиного історичного кадру.

Панорама «Душа України» буде надрукована на артистичному полотні розміром 8 х 2,7 м з одиничного слайда. Це дає право заявити таку художню роботу, як найбільшу за розмірами не тільки в Україні, а й у всьому світі. У такому форматі буде створений єдиний екземпляр світлини, що дає право її власнику звернутися за реєстрацією до Книги рекордів Гіннеса.

Проект «Душа України» виходить далеко за рамки згадки у всесвітній книзі рекордів. InterContinental покаже унікальну панораму у всіх 170 готелях мережі InterContinental на п'яти континентах. Також з оригінального діапозитива буде віддруковано лімітовану кількість номерних копій меншого розміру для VIP-гостей. Вже наприкінці цього року панорама «Душа України» буде виставлена в Раді Європи на персональній виставці фотографа і відкривати унікальний фотоальбом « Україна ».

Роботу Метра фотомистецтва висвітлюють найбільші світові агентства, в тому числі Discavery, CNN, BBC World і національне телебачення України.

"Душа України" ФОТОРЕПОРТАЖ зі знімального майданчика У ЦЕНТРІ КИЄВА Ви бачите роботу MFF зі створення найбільшої в світі фотографії


Політ до Книги Рекордів Гіннесса!

http://tsn.ua/kyiv/unikalne-foto-dusha-ukrayini-mozhe-potrapiti-do-knigi-rekordiv-ginnesa-313364.html

Репортаж телевізійної служби новин

Бюджет для зйомок одиничного кадру "Душа України" склав 15000 Євро. Компанія, яка володіє мережею готелів Інтерконтиненталь, офіційно оголосила, що викупить Full Copyright на панораму MFF "Душа України", зробивши авторську роботу американського Майстра одним із найдорожчих фотографічних творів світу.

Переклав за http://ipvnews.org/ Юрко Антоняк

30

Коментарі

130.09.13, 00:27

    230.09.13, 00:31

      330.09.13, 02:05

        430.09.13, 04:33

        *ros e*

          анонім

          530.09.13, 08:01

          Недаремно для намастібношого фото вибрали саме Україну.

            630.09.13, 08:56

              730.09.13, 09:29

              знай наших!

                830.09.13, 10:16


                Так тримати

                  Гість: Отец Онуфрий

                  930.09.13, 10:44

                  Воистину, дети, надобно всем нам размыслить о спасении душ наших.
                  Ибо душа каждая превыше грешной плоти и страстей телесных.
                  Для спасения же необходимо пребыть всем в лоне матери-Церкви Православной.
                  Говорим ли мы о крепости плоти или же о душе нашей. Иные мужи благочестивые в достойных летах, душа же их молода как в годы отроческие. Пример же тому , достойный для назидания, явил нам всем президент наш.

                    1030.09.13, 14:11

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна