хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Не думаю що межигірський ризикує...

Підписана асоціація з ЄС може відібрати у Януковича перемогу на виборах-2015, - соціологи
У Президента меншає прихильників
У разі підписання угоди про асоціацію з Європейським Союзом Президент Віктор Янукович розчарує частину своїх виборців.
Герман ван Ромпей, Віктор Янукович, Жозе Баррозу. Фото: ng-club.org.uaГерман ван Ромпей, Віктор Янукович, Жозе Баррозу. Фото: ng-club.org.ua


"Влада ризикує. Підписавши угоду, Янукович втратить частину виборців, орієнтованих на зближення з Росією та інтеграцію в МС", - зазначає директор фонду "Демократичні ініціативи" Ірина Бекешкіна. На сході України, електорально рідному регіоні нинішнього Президента, вступ України в ЄСпідтримували всього 20,7% жителів, тоді як у Митний союз - 50,4%, свідчать дані соцопитування фонду "Демократичні ініціативи" та Центру Разумкова, проведеного в травні 2013 року, пише Forbes.ua.

Віктор Янукович вже почав президентську кампанію. Свідоцтво тому - велике відеоінтерв'ю чотирьом провідним українським телеканалам, яке він дав напередодні початку активного політичного сезону - 30 серпня. 

Аналітики українського політикуму кажуть, що гарант постав в образі молодого лідера з непоганими меседжами.

Але такий образ доведеться не до душі проросійському електорату півдня та сходу країни. У другому турі президентських виборів у лютому 2010 року в східних областях Янукович набрав від 71 % до 90 % голосів, у південних - від 60 % до 78 %.

Є контингент виборців, який підтримає чинного Президента за будь-яких обставин. Це так зване "ядро" електорату. За решту доведеться поборотися

У травні 2013 року, згідно з даними опитування Київського міжнародного інституту соціології, віддати свій голос за чинного Президента готові були 26% українців - на сході країни і 21% - на півдні.

Причини падіння рейтингу - за три роки свого президентства Янукович:

  • зіпсував відносини з Росією,
  • не зробив російську мову другою державною,
  • не домовився про нижчою ціною на газ.

А після того як Президент відкрито почав агітувати за підписання угоди про асоціацію з ЄС, у регіонах, де позиції Януковича були традиційно сильні, прихильників у нього ще поменшає.

Але є контингент виборців, який підтримає чинного Президента за будь-яких обставин. Це так зване "ядро" електорату, зараз воно становить близько 10-12 %, наголосив директор соціологічної служби Центру Разумкова Андрій Биченко. За решту доведеться поборотися.



31%, 4 голоси

69%, 9 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
12

Коментарі

113.09.13, 20:17

Впевнена, Янукович отримає багато прихильників у Центрі й Зах. Україні.
Бо для України головне вирватись з лап Росії

    213.09.13, 20:28Відповідь на 1 від М_Ірина

    Поважаю Вашу думку.

      313.09.13, 20:32Відповідь на 2 від Характерник+

      Господи, хоч би вирватись віз КГБістів

        414.09.13, 22:34

        думаючі люди не будуть голосувати за нього на презедентських виборах,підпис асоціації не гарантія вступу до ЕС,а правляча бандгрупа не дуже хоче жити по законах ЕС.

          516.09.13, 13:37

          обрали ......... напружуйте міски