Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Чи відшкодує Росія збитки за окупацію України?

Чи піде Україна по прикладу Прибалтики, чи й надалі буде маріонеткою у чужих іграх.

Кажуть, Конституційний суд Литви кілька місяців тому оголосив службу в радянській армії, на яку призивали жителів республіки, незаконною.

Суд визначив, що згідно з міжнародним правом, яке було відновлене 1990 року, проти Литовської держави з 15 червня 1940 СРСР застосував свою агресію. Тому вважається, що служба громадян Литви в Радянській армії була незаконною.

То ж зараз постало питання відшкодування збоку Росії збитків, заподіяних радянською окупацією.

Ось де поле діяльності для законодавчого органу України.

Росія силою штиків встановила окупаційний режим у нашій країні після державного перевороту 1917 року. Насаджувала власну історію, культуру, мову. Знищила кілька десятків мільйонів мешканців України, зокрема й еліту держави.Насильно русифікувала українців, а територію України частково, якщо по простонародному, просто вкрала.

Але у нас чомусь знаходиться більше 100 депутатів від Партії регіонів та комуністів, котрі просять (лише в банановій республіці подібне можна уявити!!!!) сейм Польщі признати Волинську трагедію геноцидом поляків?

Невже може таке бути: депутати захищають інтереси іншої держави, а не власної.А чому ж не прийняли закон про признання насильницьке вторгнення військ Росії в Україну окупацією?

Тим більше, що Росія стала спадкоємницею "почившого" СРСР. Як активи, так "захапали", а як відповідати за окупацію, то в Україні, виявляється, ще й на сьогодні діє потужне лобі сусідньої держави.

А й дійсно, чи не зрада це національних інтересів України і чи не повинні люди подібного ґатунку нести кримінальну відповідальність за відстоювання інтересів сусідніх держав?

Якщо була окупація гітлерівської Німеччини, то чи не те ж було при ленінсько-троцько-сталінській  Росії? Правда, у більших маштабах.
То ж коли все таки ОКУПАЦІЮ України назвуть ОКУПАЦІЄЮ?

P.S.

Ось тут деякі "русскоозабочєнниє"доводять, що написане- від хворої  голови.

А згадаймо Німеччину. Німці не лише покаялися за дії своїх попередників. Вони познаходили тих, кого вивезли на примусові роботи у фатерлянд і виплатили компенсації за 1 чи 2-3 роки примусових робіт. Хоч вивозили на ці роботи нібито добровільно.

Росія ж не лише не вибачилася за окупацію та репресії. Вона й досі ховає архіви, що стосуються тисяч репресованих та виморених голодом. Таємною залишається інформація про діяльність ОУН-УПА в плані захисту національних інтересів України. Під 7 замками інформація про тих, у кого вилучали та хто вилучав останню зернину, спонукаючи на смерть та канібалізм, ведучи до отупіння нації, про чорні дошки та кількість сіл, ізольованих від світу.

А може Росія дійсно не цивілізована країна. І прагнення поневолювати, асимілювати, нав'язувати "русскій мірок" іншим через так звану співдружність держав (де Росія за старшого брата),через таможенний союз( де та ж Росія за найстаршого брата й кума)  у крові нащадків татаро-монгол.

Але тоді виникає запитання: а хто ж такі комуністи із регіоналами та що роблять в європейській країні?

P.S.Стаття Миколи Марченка нехай і дискусійна, але принаймні змушує задуматися



37

Коментарі

114.07.13, 21:39

Насаджувала власну історію, культуру, мову.... ... а хіба зараз вона не продовжує робити те саме

    Гість: R0mmel

    214.07.13, 21:40

    вони Голодомор не визнають (бо знають, що винні), а що вже про компенсації казати

      314.07.13, 21:52Відповідь на 2 від Гість: R0mmel

      Народ там теж постраждав від комуністів але на мою думку раз вони уже оголосили себе правонаступниками СРСР - нехай і відповідають за все.Раз взяв плуга - тягни.

        414.07.13, 21:56Відповідь на 1 від Лесь Кавун

        Якби вони насаджували Достоєвського,Чехова,Толстого - можна було би терпіти.А вони насаджують попсу, дешеве кіно і збочену історію.

          Гість: R0mmel

          514.07.13, 22:01Відповідь на 3 від uraha

          вони цього не розуміють, абсолютна більшість. Для кацапа примарне "вялічіє" перш за все, хоч і полите кров"ю мільонів та злиднями.

            614.07.13, 22:01Відповідь на 4 від uraha

            не згоден, бо в першу чергу вони навязують аморалку через насадження матюкливої мови золотої орди, бандитизму - через кінопродукцію, рабовласництво - через економічне закабалення, .... та що це я перелічую, Ви самі ж знаєте, що ми були є і завжди будемо КОЛОНІЄЮ москалії

              714.07.13, 22:11

              Наших даунецьких бандодепутатів потрібно судити як зрадників України,що можна говорити про правову діяльність ВР якщо там в більшості вороги Українського народу,при Ющенку була спроба признати Голодомор 33року але на жаль не вийшло,можливо коли в Україні буде патріотична влада тоді підніметься питання про компенсацію від росії.

                814.07.13, 22:32

                Московія обов"язково відшкодує завдані Україні збитки, але не при сьогоднішній окупаційній адміністрації зека.

                  914.07.13, 23:05

                  Наша "влада" боїться у Газпрома знижку відсудити, що вже про компенсацію казати

                    1015.07.13, 02:25

                    Безсилля мільйонів породжують безкарність одиниць, ось чому ми так живемо.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна