Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Ющенко в Карпатах гостей наразі не чекає














 Карпатський замок Ющенка
Джерело: vikna.if.ua
Екс-президент Віктор Ющенко добудовує розкішний карпатський замок у Карпатах.

Фото об’єкту публікує івано-франківський портал "Вікна" (автор фото - Богдан Скаврон).

До будівель на березі Женця веде дерев’яний місток, тимчасово перегороджений від допитливих туристів дерев’яною балкою. Неподалік за порядком на території стежать охоронці, виглядаючи з будки контрольно-пропускного пункту.

Декілька капітальних споруд уже цілком викінчено. Найвище від решти – дерев’яна церква.

Поряд із церквою - триповерхова споруда, подібна до дерев’яного палацу - з мансардами, вежами та галереями. Від будиночка, в якому, напевно, працюватиме ресторан, є вихід на терасу над гірською річкою, на якій стоять дерев’яні столи та лави.

Далі, вниз за течією річки, – ще одна триповерхова споруда, від низу до верху викладена з каменю та оздоблена деревом.

Фасадну стіну прикрашає кована фігура гуцула з трембітою. Ймовірно, саме ця будівля служитиме музеєм народних інструментів та фонотекою.

Загалом тут начебто діятимуть щонайменше три музеї (ще один буде присвячено гуцульським скриням, яких у Ющенка зібралося вже кілька десятків).

Також планують на території комплексу розмістити кафе-ресторан і готель на декілька номерів, але їх спорудження тільки розпочалося. Зате вже повністю завершено будиночок у вигляді водяного млина.

"Там ще дуже багато роботи. Працює одна невеличка бригада, якою фактично керує безпосередньо Віктор Андрійович, часом навіть сам сідає за кермо будівельної техніки. Він дуже скрупульозно ставиться до найменших деталей цього культурного центру, сам визначає, де яка балка має стояти", –  розповів голова політради партії "Наша Україна" Зіновій Шкутяк.

"До завершення будівництва ще не скоро (судячи з кованої прикраси з цифрами 2012, відкриття планувалося ще торік) але на відкриття, думаю, обов’язково запросять журналістів", - сказав Шкутяк.

ZAXID.NET
13

Коментарі

125.05.13, 12:24

Яка краса це видно на кровно зароблені 30 срібняків за зраду українців...

    225.05.13, 13:25Відповідь на 1 від заблокований

    Яка краса це видно на кровно зароблені 30 срібняків за зраду українців...Ну що Ви таке кажете? Ці рученята ж нічого не крали, просто Вітьок витрачає чесно зароблене, коли служив козачком у Януковича!
    А з смаком, на мою думку, у нього великі проблеми...

      325.05.13, 15:35

      а замість огорожі там - вулики-вулики-вулики...
      побудовано мабуть за кошти вкладників банку "Україна" та "Лікарня майбутнього"!

        425.05.13, 15:48Відповідь на 1 від заблокований

        Яка краса це видно на кровно зароблені 30 срібняків за зраду українців...Там, якраз напроти нього через дорогу тыльки вище метрыв на 100, Кличко будує дачу. Счесав гору під площу з гектар.

          525.05.13, 15:49Відповідь на 3 від vov4ik126

          а замість огорожі там - вулики-вулики-вулики...
          побудовано мабуть за кошти вкладників банку "Україна" та "Лікарня майбутнього"!
          Ні, там як на державному кордоні, без вуликів.

            625.05.13, 18:32Відповідь на 2 від Кривовус

            Яка краса це видно на кровно зароблені 30 срібняків за зраду українців...Ну що Ви таке кажете? Ці рученята ж нічого не крали, просто Вітьок витрачає чесно зароблене, коли служив козачком у Януковича!
            А з смаком, на мою думку, у нього великі проблеми...
            я так само вважаю , таку херню набудував...якби мені давали задарма то би не взяв, перед товаришами було б соромно за ці потвори.Як кажуть - дай кріпаку, який жив в халупі, мільйон на нову хату то він збудує на мільйон але таку саму халупу.
            Не дано. Це що "збудовано руками які не крали" це просто ЖАХ!!!
            До речі з точки зору психології саме будь-які дії та вчинки людини дають пояснення її психічного і психологічного стану.
            Ющ немає смаку...а звідки йому в нього взятися?

              анонім

              726.05.13, 10:11

              Якщо це справді будує Ющенко -- треба тільки подякувати йому. Все органічно, в національному дусі. Побільше би таких комплексів. Хочь якась користь від ВА. Хай хочь це в нього буде до пуття доведено. І не треба йому заздрити -- заздрість це смертний гріх.

                826.05.13, 14:44Відповідь на 7 від анонім

                Якщо це справді будує Ющенко -- треба тільки подякувати йому. Все органічно, в національному дусі. Побільше би таких комплексів. Хочь якась користь від ВА. Хай хочь це в нього буде до пуття доведено. І не треба йому заздрити -- заздрість це смертний гріх.У Янучари ще краще і не тільки в Карпатах, і все доведе до пуття. Теж подякуємо?

                  анонім

                  926.05.13, 14:52Відповідь на 8 від helsan

                  Якщо це справді будує Ющенко -- треба тільки подякувати йому. Все органічно, в національному дусі. Побільше би таких комплексів. Хочь якась користь від ВА. Хай хочь це в нього буде до пуття доведено. І не треба йому заздрити -- заздрість це смертний гріх.У Янучари ще краще і не тільки в Карпатах, і все доведе до пуття. Теж подякуємо?Янучарам -- розстріл або кілки. Якщо є час і натхнення -- вішати.

                    1026.05.13, 15:00Відповідь на 9 від анонім

                    Якщо це справді будує Ющенко -- треба тільки подякувати йому. Все органічно, в національному дусі. Побільше би таких комплексів. Хочь якась користь від ВА. Хай хочь це в нього буде до пуття доведено. І не треба йому заздрити -- заздрість це смертний гріх.У Янучари ще краще і не тільки в Карпатах, і все доведе до пуття. Теж подякуємо?Янучарам -- розстріл або кілки. Якщо є час і натхнення -- вішати.І чого ж до цього часу ще ні того, ні того не видно?
                    Кілків немає чи натхнення?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна