Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Google запускає український YouTube – youtube.ua


13 грудня Google оголосив про офіційний запуск відеосервісу YouTube в Україні. Сервіс запущений на домені youtube.ua

У локальній версії YouTube будуть представлені найпопулярніші українські відео, крім того, вона забезпечить платформу для талановитих українських творців відеоконтенту, телекомпаній, рекламодавців і брендів, вважають у Google.

Для того щоб українські автори і композитори змогли отримувати фінансову вигоду від розміщення своїх відео, YouTube уклав ліцензійну угоду з Українським агентством з авторських і суміжних прав (УААСП). Угода передбачає використання широкого репертуару, який можна переглядати в Україні в режимі потокового відео на YouTube. Правовласники отримують певний дохід, коли на тлі відео партнера YouTube відображаються рекламні оголошення.

Також вже в цьому році YouTube запускає в Україні партнерську програму. Не тільки великі компанії, але і звичайні користувачі, які створюють оригінальний контент, регулярно викладають його і мають досить велику аудиторію, можуть стати партнерами YouTube. Участь у програмі дозволить створювати ще якісніші і цікаві ролики завдяки розширеному набору інструментів, а також отримувати дохід від показу рекламних оголошень, розміщених всередині, поверх або поруч з їхніми відео. YouTube розміщує рекламу на каналах користувачів-учасників партнерської програми, а автори контенту самостійно визначають, які відео монетизувати, а які залишити без реклами. Більша частина прибутку від показу рекламних оголошень перераховується автору.

Нагадаємо, навесні цього року українському офісу Google вдалося отримати домени youtube.ua і youtube.com.ua, раніше зайняті кіберсквотерами.


16

Коментарі

124.12.12, 19:49

позитивно

    224.12.12, 19:58

      Гість: скорцені3

      325.12.12, 15:12

        425.12.12, 16:08

          525.12.12, 16:28

          хочь одна нормальна новина