Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Юрій Луценко створює нову партію

«Народна Самооборона» Юрія Луценка наприкінці весни планує провести загальноукраїнську конференцію, на якій «Самооборона» може перейти у нову якість – політичної партії. Про це кореспонденту «Високого Замку» сказав сам Юрій Луценко під час ексклюзивного інтерв’ю.

«До цього часу я планую відвідати усі регіони України не лише в рамках своєї службової, а й громадської активності», – каже Юрій Луценко. На його думку, в Україні, по суті, створилася двопартійна система – з одного боку БЮТ, з іншого – Партія регіонів. Відтак виникла потреба у потужній третій силі. Міністр вважає, що саме така сила може народитися на базі «Народної Самооборони».

«Ця третя сила запропонує свій майданчик для всіх, хто вірить в ідеали Помаранчевої революції: буду радий бачити там і «нашоукраїнців», які не мають за собою шлейфу бізнес-інтересів та зрад. Хотів би бачити у цій силі і Віталія Кличка. Відкриті двері і політикам, яким з тих чи інших причин некомфортно у БЮТі чи неприйнятно перебувати у Партії регіонів», – каже Юрій Луценко. Він запевняє, що ця сила не буде альтернативою тому ж БЮТу чи «Нашій Україні». «Ми будемо партнерами, але третя сила потрібна саме як критик і стримувач певних вождистських проявів, які були, є і будуть в існуючих партіях», – продовжує міністр.

Нагадаємо, виборчий блок «Народна Самооборона Юрія Луценка» з’явився 13 квітня 2007 року як громадський рух на базі двох партій – «Християнсько-демократичний союз» і «Вперед, Україно!». Також членами блоку на партнерських засадах стали активісти громадянського руху «Народна Самооборона», який очолював Юрій Луценко. У той період Юрій Луценко на багатьох мітингах наголошував, що «Самооборона» – це не партія і не прототип майбутньої партії, а саме широкий громадський рух, який об’єднає людей, які сповідують спільні цінності – єднання демократів, антикримінальний наступ, захист українських національних інтересів. Напередодні дострокових виборів до ВР «Народна Самооборона Юрія Луценка» і «Наша Україна» об’єдналися у спільний блок «Наша Україна – Народна Самооборона». Від «Самооборони» у список до Верховної Ради увійшли як представники різних політичних сил, так і позапартійні кандидати.

Джерело: http://www.nso.org.ua/ua/mass-media/1534
18

Коментарі

125.03.08, 14:44

Начинается борьба за самый большой кусок пирога уже не могут что-то поделить - отлично Пропрезидентская коалиция дает трещины

    225.03.08, 14:49

    "Хотів би бачити у цій силі і Віталія Кличка"

    Чтоб в случае чего смог подсобить мощным боковым ударом в схватках с градоначальниками?

      325.03.08, 15:22

      Тут пахне розколом в демократичній коаліції.

        425.03.08, 17:21Відповідь на 1 від gen1usualex

        Гепа лучше!

          525.03.08, 17:23

          Нормальные процессы в парламенте! Некоторые хотят отгородиться от балог и тех неголосующих в НУ! Я думал это раньше будет!

            625.03.08, 17:59Відповідь на 5 від Hudson Hawk

            Нормальные процессы в парламенте! Некоторые хотят отгородиться от балог и тех неголосующих в НУ! Я думал это раньше будет!я бы сказал что объединялись они под видом борьбы против общего "врага" - ПР, по крайней мере они так трубили на все стороны, но так как ПР еще не разбита, то объединялись они по другим вопросам, которые уже решили а значит опять нагло врали своим избирателям Эти все расколы "на перспективу" - все-таки по одному выдвиженуц на место Президента

              Гість: Краля Галя

              726.03.08, 07:45

              Мабуть до минулих виборів не встигли зареєструватися, так тепер до нових хочуть встигнути

                826.03.08, 08:43Відповідь на 6 від gen1usualex

                А кто там в ПР - шуфрич под майонезом? прочие, кроме молодых не известных, которые думаю в этой партии и не станут известными! Был Гена наш, стратег (хоть я и не любил его) Богатырёва женщина с умом! Ренат вообще по....ил партию, значит она скоро того! догонит СДПУ о! Понимаю, не надо строить илюзий по поводу оранжевых, чиновник есть чиновник, но ты же не попал в парламент! За кого голосовать!?
                А у Юльки с треском, но получаеться, да и стратег она хороший и мозги на месте! Думаю будет переформат! Люди из ПР, БЮТа и НСА будут образовывать свой блок, мне так кажеться по крайней мере! А наш президент не тех боится! Думаю его народ больше не поддержит!

                  926.03.08, 09:14Відповідь на 8 від Hudson Hawk

                  Смешно но твой выбор понятен. Хороший стратег никогда не раскрывает свои планы, а Юлька - баба базарная, все рассказывает, а потом удивляется как это ПР умудряется ей палки в колеса ставить... Причем стратег всегда рассказывает об уже проделанной работе, а здесь наоборот - сначала телепает языком, а потом пытается спихнуть на оппонентов, мол, работать не дают, гады и с ее приходом к власти два раза у меня ощущения, что меня(мою семью) классно на...ли, ну в смысле надурили

                    1026.03.08, 09:29Відповідь на 9 від gen1usualex

                    Та да! ПР обещала в Харькове не поднимать комунальные, подняла в 3,5 раза! правил янык! твоя Семья себя нормально чувствовала? или это не считаеться?!
                    А Юльке не только ПР мешает, много и НУ кому бизнес порушила!
                    Я не видел ни разу шоб базарная баба развела всю ВР и президента как лохов!
                    А янык - даже на плач Ярославны не похоже, трёп с бумажки о том как у него вырос .... валовый доход! тока вместо бюджета деньги ахметычу попали, но за это он не рассказал!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна