спасибо. а мне вчера три зуба бесплатно сделали и в трамвае зайцем проехать разрешили как-то ))) а чому це зайцем? Хіба ти не маєш право пільгового проїзду?
спасибо. а мне вчера три зуба бесплатно сделали и в трамвае зайцем проехать разрешили как-то ))) а чому це зайцем? Хіба ти не маєш право пільгового проїзду? а в мене нема посвідчення учасника бойових й тому нема і льгот різних. в жеку сказали, що тоді колись перерахунок зроблять по комуналці.
спасибо. а мне вчера три зуба бесплатно сделали и в трамвае зайцем проехать разрешили как-то ))) а чому це зайцем? Хіба ти не маєш право пільгового проїзду? а в мене нема посвідчення учасника бойових й тому нема і льгот різних. в жеку сказали, що тоді колись перерахунок зроблять по комуналці.ти доброволець?
спасибо. а мне вчера три зуба бесплатно сделали и в трамвае зайцем проехать разрешили как-то ))) а чому це зайцем? Хіба ти не маєш право пільгового проїзду? а в мене нема посвідчення учасника бойових й тому нема і льгот різних. в жеку сказали, що тоді колись перерахунок зроблять по комуналці.ти доброволець?да, до воєнкомату сам прийшов )
спасибо. а мне вчера три зуба бесплатно сделали и в трамвае зайцем проехать разрешили как-то ))) а чому це зайцем? Хіба ти не маєш право пільгового проїзду? а в мене нема посвідчення учасника бойових й тому нема і льгот різних. в жеку сказали, що тоді колись перерахунок зроблять по комуналці.ти доброволець?да, до воєнкомату сам прийшов )ЗСУ?
спасибо. а мне вчера три зуба бесплатно сделали и в трамвае зайцем проехать разрешили как-то ))) а чому це зайцем? Хіба ти не маєш право пільгового проїзду? а в мене нема посвідчення учасника бойових й тому нема і льгот різних. в жеку сказали, що тоді колись перерахунок зроблять по комуналці.ти доброволець?да, до воєнкомату сам прийшов )ЗСУ?ага ) майже рік
спасибо. а мне вчера три зуба бесплатно сделали и в трамвае зайцем проехать разрешили как-то ))) а чому це зайцем? Хіба ти не маєш право пільгового проїзду? а в мене нема посвідчення учасника бойових й тому нема і льгот різних. в жеку сказали, що тоді колись перерахунок зроблять по комуналці.ти доброволець?да, до воєнкомату сам прийшов )ЗСУ?ага ) майже рікто скоро дембель))
Коментарі
дiоніs
119.08.15, 09:21
спасибо. а мне вчера три зуба бесплатно сделали и в трамвае зайцем проехать разрешили как-то )))
Міс Марпл
219.08.15, 09:41Відповідь на 1 від дiоніs
а чому це зайцем? Хіба ти не маєш право пільгового проїзду?
Гість: КоКоКо
319.08.15, 09:46Відповідь на 1 від дiоніs
мы вас любим...
дiоніs
419.08.15, 13:32Відповідь на 2 від Міс Марпл
а в мене нема посвідчення учасника бойових й тому нема і льгот різних. в жеку сказали, що тоді колись перерахунок зроблять по комуналці.
дiоніs
519.08.15, 13:33Відповідь на 3 від Гість: КоКоКо
Міс Марпл
619.08.15, 13:42Відповідь на 4 від дiоніs
ти доброволець?
дiоніs
719.08.15, 14:07Відповідь на 6 від Міс Марпл
да, до воєнкомату сам прийшов )
Міс Марпл
819.08.15, 14:13Відповідь на 7 від дiоніs
ЗСУ?
дiоніs