хочу сюди!

Татьяна

54 роки, діва, познайомиться з хлопцем у віці 35-45 років

Для Hagal )

Как то великие, те шо рулят на просторах нирваны бытия, задались
философическим вапросом ) -  шо такое самец ? ) и нужен ли он вообще в предалах постигаемой природы ? ) потому как на всём жизненном пути кроме проблем в постижении истины сваего величия от смакования єтим чудом природы не получали. )  

Фсё своё ество заряжает хде то в тени никому не изведанной части нирваны не поддающейся никакому здравому смыслу и целей бытия. ) С постоянным фиолетовым свечением астрала с переливами в цвета несуществующие в природе и непрогнозируемые воображением .) Как с этим жить ? )) Непонятно . )

По сему решение, шо с этим чудом природы делать приходит мгновенно после уроков извлечённых из сакрального опыта близкого общения в курятнике. ) 

Но может не так фсё и плохо ? ) Может нефтомместе и внефтовремя нирвана пошутила над ... на ошибках учаться, а не делают их постоянно по той же формуле . ) 

5

Коментарі

121.05.23, 18:57

Ця панянка до всього має відношення,може дискутувати на будь-яку тему аби набити тих безглуздих коментів до 100,чекаємо на збіговисько старих дуреп і абсасиваніє тєми.Нічого особистого,якщо що,такий собі аналіз твоєї діяльності тут.

221.05.23, 19:05Відповідь на 1 від Дормидонт

Ця панянка до всього має відношення,може дискутувати на будь-яку тему аби набити тих безглуздих коментів до 100,чекаємо на збіговисько старих дуреп і абсасиваніє тєми.Нічого особистого,якщо що,такий собі аналіз твоєї діяльності тут.я сильно її образив , ) тож вибачився за всіх . ) а на то він і сайт для спілкування та виразу своїх емоцій ... це не шкідливо для здоров"я . )

321.05.23, 19:11Відповідь на 2 від WalKing

Ця панянка до всього має відношення,може дискутувати на будь-яку тему аби набити тих безглуздих коментів до 100,чекаємо на збіговисько старих дуреп і абсасиваніє тєми.Нічого особистого,якщо що,такий собі аналіз твоєї діяльності тут.я сильно її образив , ) тож вибачився за всіх . ) а на то він і сайт для спілкування та виразу своїх емоцій ... це не шкідливо для здоров"я . )Не знаю,не відслідковую місцеві драми пенсіонерів))Як скажеш,хай так і буде не хочу в це внікать

421.05.23, 19:17Відповідь на 3 від Дормидонт

Ця панянка до всього має відношення,може дискутувати на будь-яку тему аби набити тих безглуздих коментів до 100,чекаємо на збіговисько старих дуреп і абсасиваніє тєми.Нічого особистого,якщо що,такий собі аналіз твоєї діяльності тут.я сильно її образив , ) тож вибачився за всіх . ) а на то він і сайт для спілкування та виразу своїх емоцій ... це не шкідливо для здоров"я . )Не знаю,не відслідковую місцеві драми пенсіонерів))Як скажеш,хай так і буде не хочу в це внікать є два варіанти:
        - правильно , бо ще не доріс . )
        - а раз влазиш , то з ногами , і відпрацьовуй по повній . )
        вибирай . )

521.05.23, 19:28Відповідь на 4 від WalKing

є два варіанти:
          вибирай . )
          Не доріс,легше сказати в кого я не в чорному списку)))Але нічого,живу якось,якби не 8-річний аккаунт олх прив'язаний до цієї пошти,то я б взагалі б не чув про оцей словоблудний притон)))

621.05.23, 20:07Відповідь на 5 від Дормидонт

є два варіанти:
            вибирай . )
            Не доріс,легше сказати в кого я не в чорному списку)))Але нічого,живу якось,якби не 8-річний аккаунт олх прив'язаний до цієї пошти,то я б взагалі б не чув про оцей словоблудний притон)))
            тож блуди праведно, і постав аву, ) а то на примару схожий . )

721.05.23, 20:19

821.05.23, 20:20Відповідь на 1 від Дормидонт

Ця панянка до всього має відношення,може дискутувати на будь-яку тему аби набити тих безглуздих коментів до 100,чекаємо на збіговисько старих дуреп і абсасиваніє тєми.Нічого особистого,якщо що,такий собі аналіз твоєї діяльності тут.

921.05.23, 20:40Відповідь на 7 від Whiskey*

1022.05.23, 13:56

Мене якось не хвилює, як там хтось живе.Завжди приходить думка, живе,як може і як вміє.
                    Кожен вибудовує свій шлях у житті і потім пожинає плоди цієї будови...
                    Особисто я живу так,як мені комфортно і приємно, молюся за хлопців на передовій і з
                    нетерпінням чекаю ПЕРЕМОГИ над рашистами...

Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна