хочу сюди!
 

Трям

44 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 30-45 років

Українські депутати пересядуть на транспорт майбутнього

Економія, економія і ще раз економія. Озброївшись таким гаслом, представники регламентного комітету Верховної Ради України лобіюють оновлення парламентського автопарку.

У наступні декілька років з метою економії бюджетних коштів у ВР планують закупити близько ста надсучасних [???] (виділено мною) електрокарів Nissan Leaf на загальну суму 81,5 млн грн. Автівки будуть закуповувати у три етапи, перший з яких стартує у 2018 році. У перші два роки планується придбати 10 машин, а в 2020-2021 роках – 27. Решта електромобілів опиняться в парламентському гаражі лише після 2022-го. Старі автомобілі Верховної Ради продадуть "з молотка".

Варто окремо зауважити, що в період з січня по червень 2016-го ринок електромобілів в Україні суттєво зріс. Якщо за перші півроку у 2015-му в нашій державі було продано лише 72 нових електрокари, то за аналогічний період 2016 року – 192. Один електромобіль Nissan Leaf коштує в середньому $30 тисяч, а електрокар бувший у використанні – 12. Втім у парламенті планують закуповувати виключно новенькі автівки.

Дивує епітет "надсучасний", вжитий цим інформаційним ресурсом щодо першого в світі масового електромобіля Nissan Leaf. shock Все-таки, ця модель випускається з 2010 р, і є вже давно "вчорашнім днем" світового електромобілебудування. Якщо вже тринькати гроші платників податків на придбання, заплановані на період до 20-х років, то слід поглядати на моделі електрокарів 2015-16 років.


1

Коментарі

Гість: Мартышка Чита

15.01.17, 10:54

жируют, суки, а народу жрать нечего.Как это нечего жрать народу? Сегодня утром на рынке очередь за копченостями стояла очередь длинным серпантином

    Гість: Мартышка Чита

    25.01.17, 11:02

    жируют, суки, а народу жрать нечего.Как это нечего жрать народу? Сегодня утром на рынке очередь за копченостями стояла очередь длинным серпантиномза просрочкой? скоро и к мусоркам очереди будут...к мусоркам у нас уже давно очереди, но это другой контингент, а те, которые за колбасами стоят, это, так называемые, "бідні галичани"

      Гість: Мартышка Чита

      35.01.17, 11:20

      Галичане жируют, а народу жрать нечего. За что боролись...Львов всегда был куркульским городом

        45.01.17, 11:23

        Чому не Тесла? Якраз для чинуш.

          Гість: Мартышка Чита

          55.01.17, 11:44

          Галичане жируют, а народу жрать нечего. За что боролись...Львов всегда был куркульским городомСтранно, чего им не хватало при Януковиче, если даже сегодня во Львове очереди за деликатесами. Суки...Не хватало щирої української мови, гімну України, проспектів ім. Степана Бандери... а еще сильно хотелось посраться со страной-агрессором

            65.01.17, 11:56

            Странно, чего им не хватало при Януковиче, если даже сегодня во Львове очереди за деликатесами. Суки...Ага, запаси з часів Януковича.
            Тому у Львові і черги за делікатесами що в Європу хочуть, а де хотіли в країну пам'ятників з гівна в то там і опинились.

              75.01.17, 12:41

              1) що мішає іншим поїхати на заробітки в ту ж РФ? Навіть мови вчити не треба і їжте собі делікатеси.
              2) от всі львів'яни як один контрабандисти і вивозять вони ті ж цигарки за кордон ввозячи в Україну валюту.
              3) в інших містах що, несправно отримують отримують пенсії?
              Тепер по 1 і 2 пункту заробітчанами, контрабандистами цигарок завозиться сюда валюта котра пускається уже у внутрішній обіг - булуються будинки, купуються автомобілі, електроніка інші предмети вжитку, діти йдуть вчитися у державні ВУЗ-и часто на платній основі і з цього всього вже платяться податки.
              І зустрічне питання до зараз з багатьма країнами не владнано питання з нашими заробітчанами, вони там ніхто, в них немає жодних прав, нашим високопосадовцям (не важливо від яких політ сил) "не до того"...

                85.01.17, 12:45

                Чого ж людина вкладаючи власні кошти (часто взяті в борг) ризикуючи власним здоро'ям інколи і життям їдучи в іншу країну оскільки не має можливості заробити чи самореалізувати себе тут без жодної підтримки держави повинна щей платити цій державі якісь податки?

                  95.01.17, 12:47

                  Львів якщо не помиляюсь на знаходиться поряд з Карпатами, і тепер показували як і на Харківщині ліси вирубують.

                    105.01.17, 12:47

                    Галичане жируют, а народу жрать нечего. За что боролись...Львов всегда был куркульским городомСтранно, чего им не хватало при Януковиче, если даже сегодня во Львове очереди за деликатесами. Суки... А це що за зразок мислення? Якої країни і століття? Просвітіть, що на сьогодні вважається "делікатесом"?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна