Про співтовариство

всіляке сприяння захисту народу і теренів України від зовнішніх загарбників і внутрішньої зради
Вид:
короткий
повний

Захистимо Україну

Інформаційна війна

«Фабрика тролів» та найманці з «ПВК Вагнера» - дві сторони однієї медалі.

Факти:

1) Так званою «фабрикою тролів» в Петербурзі володіє «кухар» Путіна Євгеній Пригожин;

2) Цей самий Євгеній Пригожин є «спонсором» та де-факто власником так званої «приватної військової компанії Вагнера», яка приймала участь у війні на Донбасі, а зараз воює в Сирії;

3) Структури Євгенія Пригожина отримують частку нафти та газу з родовищ у Сирії, які відвоювала Росія у ІДІЛ та які тепер охороняє «ПВК Вагнера»

Сам факт того, що одна і та сама людина керує озброєними найманцями та інтернет-тролями вказує на те, що для Кремля ці два «інструменти» однаково важливі. Тобто, в зовнішньополітичних планах Москви інформаційна агресія має надважливу роль - таку саму, як і використання озброєних найманців.

І ось що стало відомо:

1) Саме ця «фабрика тролів» під керівництвом Пригожина замовляла рекламу у соцмережах для американської аудиторії з метою дестабілізації політичної ситуації в США. Тобто, мова йде не лише про поширення фейків, але і про заклики американців до фізичних дій і протестів.

2) Після того, як в прямому ефірі російська журналістка Юлія Латиніна розповідала про отримання Євгенієм Пригожиним нафтових родовищ в Сирії, її будинок та машину «отруїли» сильнодіючою речовиною. Тепер з’ясувалося, що це була бойова (!) речовина, якої немає навіть у МВС РФ, але до якої є доступ у військових та найманців з тієї самої підконтрольної Пригожину «ПВК Вагнера».

Отже, очевидно, що розглядати та розслідувати злочинну військову та інформаційну діяльність наближених до Путіна структур слід як одне ціле, оскільки, фактично, що це «дві сторони однієї медалі».


Міль досі не зрозуміла

"Самая большая ошибка — это пренебречь украинцами. Посчитать украинцев слабыми. Обидеть украинцев. Никогда не обижайте украинцев. Украинцы никогда не бывают так слабы, как вам кажется. Не дай Всемогущий Аллах изгнать украинцев или отобрать что-то у украинцев. Украинцы всегда возвращаются. Украинцы вернутся и вернут своё. Но когда украинцы возвращаются, они не умеют рассчитать силу и применить её пропорционально. Они уничтожают всё на своём пути. Не обижайте украинцев. Иначе, когда украинцы вернутся на землю, где похоронены их предки, то живущие на этой земле будут завидовать мёртвым"
© Джохар Дудаев, из книги "Атака Ичкерийского Волка"

Токмаччина і незалежність

9:00 Збір патріотів Токмаччини біля птаха з двома крилами-прапорами УССД і Народної Армії. Знамена синьо жовте і червоно-чорне свіжі, оновлені. Українці радо вітаються, розподіляють прапори по машинах. Кожен висловлює власний погляд на маршрут і скоро виїздять по узгодженому маршруту. Сьогодні колону веде Віктор.

Хвилина пам’яти застала колону на трасі.

Вшанували всіх полеглих захисників України у Московсько-Українській війні.

Провідали ветерана Московсько-Української війни, Апанасовича. Зробили фотосесію.


Люди нас радісно вітали. К@цапи казилися. Все як зазвичай.