Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Пройшов пекло Луганського аеропорту, а потім і ДАПу

Знайомтеся: це Андрій Моруга. 2014-го він пройшов пекло Луганського аеропорту, а потім і ДАПу, і повернувся із нього.
До війни Андрій працював у компанії, яка займається будівництвом електричних об'єктів. Займався альтернативною енергетикою, системами резервного живлення.
Саме це допомогло йому, коли росіяни знеструмили Луганський аеропорт, що перебував у оточені. Задум ворога полягав у тому, щоб зайти у знеструмлене летовище і добити наших бійців. Або просто заморити їх у тому терміналі, оскільки хлопці залишалися без води, світла і зв'язку зі своїми. Але Андрій розумів, що має бути аварійна система запуску злітно-посадкової змуги. Знайшов генератор і запустив разом із хлопцями світло.
На війну Моруга потрапив на самому початку – 21 березня 2014 року. А у Луганський аеропорт – випадково, але за власним бажанням. Не зміг звідти поїхати, лишивши хлопців.
"Ані артилерії, ані мінометів до того у житті не бачив і не чув", - зізнається він. – Війна навчила всього. За три дні. Бо коли по тобі стріляють, ти або боїшся, або вчишся стріляти у відповідь.
Коли почалися бої на донецькому летовищі, жартома сказав, що й там побуває. Але виявилося, це був не жарт.
Після пережитих гарячих точок війна його не відпускає й досі. Зараз Андрій Моруга їздить на фронт, возить планшети з програмою "Броня" – вона дозволяє стріляти із закритих вогневих позицій.
Він вчить бійців теорії й практики бою. І, мабуть, найбільше визнання і найбільша вдячність для нього – коли дзвонять бійці і діляться враженнями від знань і прицільної роботи.
Андрій у команді "Повернись живим". "Броня" – проект, який ми підтримуємо. Ваша допомога йде і на нього також.
Дар'я Бура (Daria Bura)
Якщо ви теж хочете працювати у нас – надішліть своє резюме на: [email protected]
Цілком можливо, ми передзвонимо уже найближчими днями.
Фонд «Повернись живим»
16

Коментарі

16.11.17, 03:27