хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Ремонтуємо лампу


Не чесно не наш ролик але спасибі колегам, будемо теж так робити.


Stats
3

Коментарі

119.04.18, 11:29

Дякую, корисно, але що з тими світлодіодними стрічками робити?
як їх зі скляного корпусу витягати і як після ремонту туди встромляти?

    219.04.18, 22:11Відповідь на 1 від Кривовус

    Зі стрічками не часто купуються, стандартні смд монтаж на платині. Він просто взяв для прикладу такий формфактор. Хіба у Вас саме зі стрічками? Загалом хороші лампочки не горять але цікаво після покупки таки перевірити режими діодів і як китайці махльонули то хутчіш виправити ситуацію. У мене ось напруга шкалить до 250В в розетці, а всі лампи ще живі, а раніше горіли, просто не купую тих моделей.

      319.04.18, 22:42Відповідь на 2 від Крилами віри

      Зі стрічками не часто купуються, стандартні смд монтаж на платині. Він просто взяв для прикладу такий формфактор. Хіба у Вас саме зі стрічками? Загалом хороші лампочки не горять але цікаво після покупки таки перевірити режими діодів і як китайці махльонули то хутчіш виправити ситуацію. У мене ось напруга шкалить до 250В в розетці, а всі лампи ще живі, а раніше горіли, просто не купую тих моделей.Він же демонстрував скляний балон і стрічки... Що викликало мій подив.

        419.04.18, 22:48Відповідь на 3 від Кривовус

        Обирав я між тим і тим і купив мамі феломентову вона і зовсім не ремонтується, а собі купив стандартну діоді на платі. Думаю монтуються ті легко, що стрічкою просовуються в скляну трубку.

          527.10.18, 20:50

          стосовно діодних ламп, я експериментував з ними досить. на роботі лежить пару десятків згорівших. Якщо лампа працювала довго а потім перегорає один з діодів, - швидше за все причина в драйвері. Скільки світлодіоди не міняв- вони виходили з ладу знову. Також треба знати що сучасні якісні драйвери стабілізують не стільки напругу, скільки струм лінійки діодів. Адже відомо що з прогрівом напівпровідника струм через нього зростає що викликає ще більших прогрів і т. д. Напруга ж на виході драйвера з прогрівом падає а наші світлотехніки говорять що разом з тим дещо падає і світловий потік.

            627.10.18, 21:23Відповідь на 5 від uraha

            Лінійно зросте струм але спаде напруга отже зростання десь закінчиться

            У мене перестали горіти лампи.

            Одна мабуть набирає 5 рік, а дві інші вже живуть 2 роки.

            Висновки: хороша лампа не згорить.

            Це врахувати, що минулої зими в розетці було 245В

            Філаметнові лампи гарантією 3 роки, а розібрати їх неможливо.

            Стосовно відео якщо взяти лампу 100Вт і скинути струм як він показує то є смисл.

            Однак хороша лампа живе довго...

              727.10.18, 21:52

              Я брав лампи MAXUS з гарантією 3 роки. Пару ламп замінив в магазині через півроку. напевно винні скачки напруги. там на відео швидше за все всі драйвери погані. у них чомусь вилітає петля зворотнього зв?язку. Що ж до філаментних ламп - там у них неможливо вставити фільтруючий конденсатор великої ємності, адже драйвер у них в цоколі. Тому світло у них пульсуюче. І бажано не ставит їх в торшери, настільні лампи, бра і т. д. Шкідливо на очі, кажуть.

                827.10.18, 22:15Відповідь на 7 від uraha

                Феломентові ніби мають нові драйвери дуже слабкої пульсації. Між тим пульсують навіть свічки Пульсує монітор з частотою оновлення кадру 60-75 Гц от я перемкнув монітор на 75, є монітори на ще вищу частоту і все ж кадр має оновлюватись.

                  927.10.18, 22:42Відповідь на 8 від Крилами віри

                  Ідеалом тут вважається звичайна жарівка.)) Вона не має пульсації і а зимою ще і хату трохи гріє. До речі філоментні мають схожий з ними відтінок кольору і криві сили світла. Так що кому подобаються жарівки, тому подобаються і філоменти

                    1027.10.18, 23:59Відповідь на 9 від uraha

                    І Феломенти різні відтінки мають бо це ті самі діодні але модулями у вигляді трубок і тепловідвід газом яким наповнюють колбу цей газ стискується з колбою і таким чином на зовні передається тепло. А жарівки на наше здивування блимають ще й як https://www.youtube.com/watch?v=c6bcK0g7dyY