хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Як втрачають чоловіка.

У зрілому віці переважна більшість жінок вже були заміжніми. Кожна жінка має право на необмежене число спроб створення сімї. Але доцільно проаналізувати як втрачаються попередні чоловіки, щоб уникнути помилок наперед і встановити власні критерії вибору.
Природною втратою чоловіка є його передчасна смерть. Та все ж така втрата піддається впливу дружини більшим чи меншим ступенем. Це перш за все характер харчування: наскільки природні і здорові харчі ви вживаєте, як бережете нерви одне одного, як лікуєтеся у разі потреби. Я розумію у кожної з вас буде свій приклад. Це трагічна доля, і вона перш за все викликає співчуття. Важливо для себе зрозуміти цю долю.
Іншою втратою чоловіка для вас – є розлучення. Зрозуміло, що колишній – сам був «не такий». Але наодинці з собою, будь критичніша до себе.
Основою міжособистісних відносин двох статей є секс. Вдало складена пара (з відповідними одне одному параметрами) здатна дійти прийнятного рішення у багатьох гострих самих по собі, життєвих питаннях. Рівномірно сексуально задоволений чоловік стає врівноваженим, схильним до компромісу у інших менш важливих питаннях.
Тобто, нижній поріг сексуальних відносин успішної пари не може бути нижче чоловічої потреби. Інакше, той його надлишок шукатиме виходу, як, мабуть, і ваше не задоволене бажання, яке вам треба намагатися прилаштувати вдома, у межах фізіологічної можливості свого чоловіка. В іншому випадку доведеться шукати задоволення на стороні. Хоча, слава Богу, жінки відомо, як правило, терплячіші від чоловіків у фізіологічних потребах, (наприклад в їжі).
Тепер можна перейти й до другорядних міжособистісних проблем. Зрозуміло, що барану впертися можна і в стінку, чи в «нові ворота», тому жінці доцільно брати на себе функцію компенсатора раптових вибриків, тобто виходити з того, що завжди винна жінка, і мяко, тимчасово відступити. Хоча сумарно мужчини розумніші за жінок, жінка у сімї завжди мудріша за чоловіка. Фактично в успішній Українській родині завжди панує матріархат, якщо жінка достатньо розумна.
Отож, за великим рахунком, розпад сімейної пари вважай своїм «проколом» - тобі не вистачило розуму. Це потім подрузі ти поплачешся - «який він козел», а для себе знай: кращого не буде. Якщо врешті, втрату сприйматимеш й як власну провину, вважай себе готовою до нових успішних відносин. Це боляче, як гіркі ліки. Але тому – це й ліки.
Один винним бути не може. Шукай, де ти колись: даремно промовчала, прогледіла, або поспішила, дрібязково причепилась, не розібралась. Як сама довга дорога починається з першого кроку, так з маленької – хибної дії чи бездіяльності виникає і накопичується до критичного значення кількість помилок, яка переходить у якісні зміни і, врешті, веде до розпаду.
Усі твої визначення на адресу твого колишнього: «козел, наволочь» і.т.п. – можливо, не безпідставні, але крім емоційного розрядження нічого конструктивного тобі не дають. Треба накопичувати конструктивні прийоми і вдало їх застосовувати.
Сказати образно, то у РАГСі тобі видають більш-менш наповнений гаманець – це твій ресурс, і протягом наступного життя ти з нього тільки витрачаєш. Наскільки часу тобі його вистачить це результат твоєї бережливості чи марнотратства.
Якщо ти щиро береш на себе моральну відповідальність за сімю, май безкінечну поступливість і в той же час постійно мяко виховуй його. А також, наповнюй новизною ваші інтимні відносини: підтримуй розмови інтимного змісту, танцюй танок живота і роби все, що він може шукати на стороні. Можливо я дещо перебільшую, але діяти треба у цьому плані. На перший погляд може, усе тут «заморочливо», але прямо, коротко, і без сліз.
4

Коментарі

анонім

123.03.13, 09:06

что такое зрелый возраст, сколько это лет ?

    223.03.13, 09:10Відповідь на 1 від анонім

    что такое зрелый возраст, сколько это лет ?40 років.

      анонім

      323.03.13, 09:16Відповідь на 2 від talmud

      что такое зрелый возраст, сколько это лет ?40 років.тогда мне еще рано читать

        423.03.13, 09:43Відповідь на 2 від talmud

        что такое зрелый возраст, сколько это лет ?40 років.40 - это возраст молодой женщины!!! а зрелость - это далеко за 50!!!! пишите фиг знает шо!!!!!

          523.03.13, 09:46Відповідь на 3 від анонім

          что такое зрелый возраст, сколько это лет ?40 років.тогда мне еще рано читатьта ваапче не читай эту фигню! шо мужик может знать о женщине????? тем более о её внутреннем мире, о её мыслях и поступках??? он думает, что раз он столько лет прожил, то фсё уже знает о нас!!!! наверно в своё время ещё тем ловеласом был, а теперь только поговорить может!

            анонім

            623.03.13, 09:52Відповідь на 5 від КрасулькА

            что такое зрелый возраст, сколько это лет ?40 років.тогда мне еще рано читатьта ваапче не читай эту фигню! шо мужик может знать о женщине????? тем более о её внутреннем мире, о её мыслях и поступках??? он думает, что раз он столько лет прожил, то фсё уже знает о нас!!!! наверно в своё время ещё тем ловеласом был, а теперь только поговорить может! сомнения у меня что он был ловеласом

              723.03.13, 09:59Відповідь на 4 від КрасулькА

              что такое зрелый возраст, сколько это лет ?40 років.40 - это возраст молодой женщины!!! а зрелость - это далеко за 50!!!! пишите фиг знает шо!!!!!Як виростила дитину до 14 років, так і зрілий вік.

                823.03.13, 10:00Відповідь на 6 від анонім

                что такое зрелый возраст, сколько это лет ?40 років.тогда мне еще рано читатьта ваапче не читай эту фигню! шо мужик может знать о женщине????? тем более о её внутреннем мире, о её мыслях и поступках??? он думает, что раз он столько лет прожил, то фсё уже знает о нас!!!! наверно в своё время ещё тем ловеласом был, а теперь только поговорить может! сомнения у меня что он был ловеласомооо, ты не знаешь, какие они на старости лет становятся великими психологами и знатоками женских душ! С какого доброго дива он взялся тут помогать несчастным одиноким женщинам???? Ему одного не понять - нельзя всех женщин под одну гребёнку грести. Каждая несчастливая женщина несчастна по своему, как у Толстого.

                  923.03.13, 10:07Відповідь на 7 від talmud

                  что такое зрелый возраст, сколько это лет ?40 років.40 - это возраст молодой женщины!!! а зрелость - это далеко за 50!!!! пишите фиг знает шо!!!!!Як виростила дитину до 14 років, так і зрілий вік.чего только до 14???? зрелость женщины не определяется возрастом ребёнка и даже не её физиологией! а тем, как она начинает воспринимать окружающий мир, людей, их поступки, когда она избавляется от зависимости от детей, мужа, родных. Когда она становится никому ничего не должна! когда она живёт так, как ей это нравится и как считает нужным, не оглядываясь на окружающих её. Зрелость - это мудрость.

                    1023.03.13, 10:10Відповідь на 9 від КрасулькА

                    что такое зрелый возраст, сколько это лет ?40 років.40 - это возраст молодой женщины!!! а зрелость - это далеко за 50!!!! пишите фиг знает шо!!!!!Як виростила дитину до 14 років, так і зрілий вік.чего только до 14???? зрелость женщины не определяется возрастом ребёнка и даже не её физиологией! а тем, как она начинает воспринимать окружающий мир, людей, их поступки, когда она избавляется от зависимости от детей, мужа, родных. Когда она становится никому ничего не должна! когда она живёт так, как ей это нравится и как считает нужным, не оглядываясь на окружающих её. Зрелость - это мудрость.мудрость - это уже старость.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна