хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Лідер УНА-УНСО: Тимошенко-не політв'язень, бо за нею кримінал

Лідер УНА-УНСО, син головнокомандувача УПА Юрій Шухевич, який відсидів понад 30 років у радянських таборах, не вважає екс-прем'єр-міністра Юлію Тимошенко політв'язнем.

"Ні, не вважаю. Не вважаю, тому що все-таки за нею є кримінал. І від того нікуди не дінешся", - сказав він. За словами націоналіста, зараз багато спекулюють на розмовах про те, що подібний кримінал стоїть за багатьма політиками, які сьогодні перебувають як при владі, так і в опозиції.

"Якщо вже так судити, то треба було і одних, і других саджати. А оскільки одних не саджають, то другі й говорять, що це є політичне переслідування", - пояснив Шухевич тлумачення окремими опозиціонерами справи Тимошенко як політичної.

"Але насправді тут інше. Влада використала те, що за нею кримінал, щоб її посадити, не дивлячись на те, що вона в опозиції. Її опозиційність не означає, що вона є невинна", - додав лідер УНА-УНСО.

"Той же екс-президент Франції Ширак взяв кредит на певних пільгових умовах, використовуючи те, що він був головою французької держави. В Європі вважають, що це є злочин, і судять його. І немає розмов, що він був президентом, і його не можна судити", - навів приклад Шухевич.

"У справі Тимошенко говорять, що сталась помилка, коли вона підписувала газові угоди. Але за такі помилки треба розплачуватись, бо тепер розплачується ціла Україна", - підсумував політик.

Денис ТИМОШЕНКО
ТУТ
P.S. Ще в 1999 р . Юрій Липа в своїй книзі "Геополітичні орієнтири нової України" писав:

"Як уявляємо світ і обов'язки людини?

Світ є побойовищем двох початків: руїнницького і будівничого. Два впливи сягають у кожну справу: один знищує і затемнює, другий будує і освітлює. Однаково безжалісний священний вогонь з одного боку, як і безнадійна тьма — з другого, їх не можна примирити як сумнів і віру. Обидва початки діють у світі і висловлюються у матеріальному існуванні, не можуть покинути світу. У світі самому, і ніде більше, — існує їхній злет, занепад і очищення вогнем. Тому обов'язком людини є творення дочасних дібр: організовувати, будувати і розмножуватися в роді.

Обов'язок людини бути вільною, тобто людина повинна сама собі встановлювати дорогу і йти нею — приєднатися до того чи іншого початку світу. Тільки не можна їй зоставатися між цими печатками, бо є збіжжя і є бур'ян. Є поле і є пустир. Є залізо і є ржа — треба вибрати те чи інше, стати до боротьби на одному боці.

Існує вроджений шлях до руйнації; існують натури, які вроджені давати лад і вище просвітлення. Всім іншим, що вагаються, необхідно допомогти щось вибрати. Хай одні тужавіють у руїнництві, як і другі у будівництві. Життя людське — це боротьба, у якій необхідно напружити всі сили, які людина має! Хай борониться так, як вміє. У тому розвій і її призначення."

А що з цього думає паньство? Де виявився зараз Герой України, в бурянах чи на збіжжі? 

8

Коментарі

126.01.12, 20:48

Я бачу, що діти, наших видатних та поважних діячів у минулому, тільки ганблять своїх батьків в наш час. А якщо додати, що цей діяч працює на львівського регіонала, Пісарчука здається, то можна тільки ганьбу йому оголосити.

    анонім

    226.01.12, 20:50

    Добро, не отвергая средства зла,
    по ним и пожинает результаты;
    в раю, где применяется смола,
    архангелы копытны и рогаты.(гарик)

      326.01.12, 20:59

      Те що він правий. Але зараз казати це не доречно, тому що вода не млин Янека.

        427.01.12, 06:51Відповідь на 1 від бандерівець

        Я бачу, що діти, наших видатних та поважних діячів у минулому, тільки ганблять своїх батьків в наш час. А якщо додати, що цей діяч працює на львівського регіонала, Пісарчука здається, то можна тільки ганьбу йому оголосити.Запроданцям вічна ганьба усіх хто боровся за незалежність України!

          527.01.12, 06:55Відповідь на 1 від бандерівець

          Цей придурок хоче зробити УНА-УНСО ворогом незалежної України?
          Це ворог - провокатор, або геть всі національно брехливі течії, Тягнибок, тощо.

            627.01.12, 07:00

            У них одне завдання... заважати будувати незалежну Україну. І здається саме такі і є ідеологами "Золотого мільярда", бо поки гадять, суки, поки населення країни знищується!

              727.01.12, 12:51Відповідь на 5 від Округ 31

              http://zik.ua/ua/news/2005/11/28/25738

                827.01.12, 13:16

                лишнее доказательство того, что "Свобода" Тягнибока против свободы Тимошенко

                  Гість: Чапа

                  927.01.12, 13:31Відповідь на 3 від gatyla

                  Не правий, друже, не правий , звичайно. Бог йому простить, бо сам Ю.Шухевич багато потерпів від окупантів. І за ім'я батька простить Бог.
                  А не правий тому що суд вирішує хто винен. Тільки суд !
                  А суду не було !
                  Було крівосудіє , те саме що паплюжить і героїв України і знущаєтсья з громадян.

                    1027.01.12, 13:56Відповідь на 9 від Гість: Чапа

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна